aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στο περίμενε για Οκριασβίλι

ΑΠΟΕΛ: Στο περίμενε για Οκριασβίλι

Θόλωσε ακόμα περισσότερο το τοπίο σχετικά με τη συμμετοχή του Τορνίκε Οκριασβίλι στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (30/10) με τη Δόξα. Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα με τον Άρη εξαιτίας ίωσης που τον ταλαιπώρησε και όπως φαίνεται πως δεν την έχει ακόμη ξεπεράσει πλήρως.

Ο δεξιοπόδαρος διεθνής δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα την Τετάρτη κι ως εκ τούτου προκύπτει ανησυχία για το κατά πόσο θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι στο Μακάρειο. Εφόσον καταφέρει να γυμναστεί στις δύο τελευταίες προπονήσεις θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Σε διαφορετική περίπτωση ο Σωφρόνης Αυγουστή θα στερηθεί ξανά τις υπηρεσίες του Οκριασβίλι.

Μειώθηκαν ακόμη περισσότερο οι πιθανότητες του Νταουσβίλι να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, επομένως το δίδυμο Λουντεμό – Σοουζα πολύ δύσκολα θα αλλάξει. Δεδομένες πρέπει να θεωρούνται οι απουσίες των Τσεπάκ, Ντανίλο, Πολυκάρπου, όπως φυσικά και οι παροπλισμένοι εδώ και καιρό Ντε Βινσέντι, Σάντος, Γαβριήλ και Μιντίκκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ