aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στο «Pari-match Αρχάγγελος» ο μάνατζερ Ρικάρντο Γκαρθία! (pics)

ΑΠΟΕΛ: Στο «Pari-match Αρχάγγελος» ο μάνατζερ Ρικάρντο Γκαρθία! (pics)

Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες ο Ρικάρντο Γκαρθία Βιθέντε, Εκτελεστικός Διευθυντής της Εταιρείας «RGFootball Management» που εκπροσωπεί ποδοσφαιριστές. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω Twitter, αρχικά ανεβάζοντας φωτογραφίες από την πτήση του με προορισμό την Κύπρο και ακολούθως αποκάλυψε και για ποιαν ομάδα έρχεται στη χώρα μας.

Οι φωτογραφίες από το «Pari-match Αρχάγγελος» αποδεικνύουν ότι ήρθε για τον ΑΠΟΕΛ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι για συζητήσεις για κάποιον παίκτη, ούτε όμως και να αποκλείεται αυτό το ενδεχόμενο. «Αρχίσαμε σήμερα την ημέρα… Όπως πάντα, ευχαρίστησή μου να έρχομαι εδώ. Ευχαριστώ», έγραφε η λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τα ανοικτά μέτωπα και η ελληνική αγορά

Ψάχνοντας στην ιστοσελίδα της RGFootball Management, κανένας από τους παίκτες που εκπροσωπείται από τη συγκεκριμένη Εταιρεία δεν ανήκει αυτή τη στιγμή στους «γαλαζοκίτρινους», ενώ ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που είναι γνωστός στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου είναι ο Φλοριάν Τολμές. Και για να προλάβουμε καταστάσεις, να υπενθυμίσουμε ότι ο επιθετικός της ΑΕΚ διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με την ομάδα της Λάρνακας.

Επίσης, αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι ο Ρικάρντο Γκαρθία Βιθέντε εκπροσώπησε και τον πρώην προπονητή της Ομόνοιας Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη Σερβία για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ