aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στο… μύλο και ο «δεσμευμένος» από τον Ολυμπιακό Αλέν

ΑΠΟΕΛ: Στο… μύλο και ο «δεσμευμένος» από τον Ολυμπιακό Αλέν

Για την απόκτηση δύο τερματοφυλάκων θα κινηθεί ο ΑΠΟΕΛ στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο. Ο Βιντ Μπελετς επέστρεψε στην Σαμπντόρια, αφού το συμβόλαιο του ήταν αρκετά υψηλό και η πιθανότητα αγοράς του από την ιταλική ομάδα απαγορευτική για τα οικονομικά δεδομένα των γαλαζοκιτρίνων, ενώ το συμβόλαιο του Μπόι Βάτερμαν έληξε.

Όπως κατέγραψε εδώ και μέρες το «Goal» ο ΑΠΟΕΛ έχει στο «μάτι» τον Φράνσις Ουζόχο και εφόσον προκύψει πρόσφορο έδαφος θα επιχειρήσει να εντάξει στο ρόστερ τον Νιγηριανό τερματοφύλακα ως δανεικό από την Λα Κορούνια. Η διοικητική αβεβαιότητα στην ισπανική ομάδα «παγώνει» τις εξελίξεις και στον «Αρχάγγελο» είναι σε αναζήτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα.

Στο… μύλο της μετεγγραφολογίας μπήκε και το όνομα του Μπόμπι Αλέν. Ο Γάλλος τερματοφύλακας ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς, με τη φανέλα του οποίου κατέγραψε τέσσερις συμμετοχές σε αγώνες κυπέλλου. Στον Πειραιά δεσπόζει η παρουσία του Σα, επομένως ο 28χρονος πορτιέρε ήταν πάντα στην «σκιά» του Πορτογάλου.

Ο Αλέν έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και για τη νέα σεζόν, ενώ οι υποχρεώσεις των ερυθρόλευκων σε Σούπερ Λίγκα και Γιουρόπα Λιγκ τον κρατάνε «δεσμευμένο» στο Ρέντη τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο. Από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού δεν πηγάζει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα επιδιώξει αλλαγές στις θέσεις των τερματοφυλάκων ενόψει της νέας σεζόν, κάτι που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα ο Αλέν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ