ΑΠΟΕΛ: Στο… λεωφορείο για τελευταία φορά φέτος

Πέντε αγώνες απομένουν μέχρι το τέλος της χρονιάς, τέσσερις στο πρωτάθλημα κι ένας στο κύπελλο με τον ΑΠΟΕΛ να εκστρατεύει για τελευταία φορά φέτος μακριά από το ΓΣΠ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Πολλοί, αν όχι όλοι θεωρούν τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ τον πιο καθοριστικό στη μάχη για τον τίτλο, αφενός γιατί είναι ο τελευταίος που θα δώσει μακριά από το ΓΣΠ και αφετέρου γιατί η ομάδα της Λάρνακας βάζει σε μόνιμη βάση, τα τελευταία χρόνια δύσκολα στους γαλαζοκίτρινους.

Από την άλλη όμως δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής, το πόσο σημαντικά είναι και τα άλλα τρία παιγνίδια που έχει να δώσει ο ΑΠΟΕΛ. Τη στιγμή μάλιστα που αμέσως μετά το ματς με την ΑΕΚ έρχεται το σούπερ ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ. Παιγνίδι που δεν αποκλείεται να «φωτογραφίσει» τον φετινό πρωταθλητή (πάντα) ανάλογα και με τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής.

Διαβάστε επίσης: Θέλει τον Κασίνι

Αγώνας με τις δικές του ιδιαιτερότητες, αλλά και σημασία και το ντέρμπι με την Ομόνοια στην προτελευταία αγωνιστική, ενώ η αυλαία θα πέσει στο παιγνίδι με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ. Γι’ αυτό και η σημασία του αυριανού αγώνα στη Λάρνακα είναι τεράστια, δεν μπορεί ωστόσο και δεν έχει (ακόμα) την άνεση να εφησυχάσει για κανένα από τα παιγνίδια που ακολουθούν.

Διαβάστε επίσης: Τι δίνει τον τίτλο στον ΑΠΟΕΛ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ