aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στο κάτω-κάτω, έξι γκολ της Ομόνοιας δεν τα έβαλε κανείς!  

ΑΠΟΕΛ: Στο κάτω-κάτω, έξι γκολ της Ομόνοιας δεν τα έβαλε κανείς!  

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ένα από τα μεγάλα διλήμματα που βρίσκει μπροστά του ο Πάολο Τραμετσάνι ενόψει του σαββατιάτικου (30/3) ντέρμπι με την Ομόνοια ακούει στ’ όνομα Μούσα Αλ-Τάαμαρι. Ο Ιορδανός χρησιμοποιήθηκε βασικός και στα τρία παιχνίδια της Εθνικής U23 της χώρας του για την προκριματική φάση των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων με Κουβέιτ, Κιργιστάν και Συρία.

Σε διάστημα πέντε ημερών ο 21χρονος επιθετικός των γαλαζοκιτρίνων έπαιξε ως βασικός σε τρεις αναμετρήσεις και επιστρέφει στον «Αρχάγγελο» καταπονημένος. Έστω και αν τα παιχνίδια δεν είχαν και τόσο υψηλό βαθμό δυσκολίας, σαφώς και χρειάζεται ειδική μεταχείριση για τον MVP του φετινού ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Η «κόλαση» του Τάαμαρι κι απόφαση του Τραμετσάνι

Ο Τάαμαρι θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Τραμετσάνι στην προπόνηση της Τετάρτης (27/3) και όπως είναι λογικό θ’ ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας. Νοουμένου ότι υπάρχουν μόνο δύο προπονήσεις έως τον αγώνα του Σαββάτου με την Ομόνοια θα πρόκειται για ρίσκο αν χρησιμοποιηθεί στην αρχική ενδεκάδα στο ντέρμπι αιωνίων, αφού θα κληθεί να παίξει για τέταρτο αγώνα σε διάστημα εννέα ημερών!

Διαβάστε επίσης: Δίνει «μάχη» για να μπει στο FIFA 2020 ο ΑΠΟΕΛ της… Ελλάδας

Η απόφαση ανήκει στον Πάολο Τραμετσάνι, ο οποίος σαφώς και έχει επιλογές, αν το αποφασίσει, να δώσει ανάσες ξεκούρασης στον Ιορδανό. Ο Γιώργος Εφραίμ δηλώνει ετοιμότητα και περιμένει να μπει στην ενδεκάδα εδώ και καιρό. Άλλωστε, ο Κύπριος εξτρέμ από το 2014 όταν «μετακόμισε» από την Ομόνοια στον ΑΠΟΕΛ έχει εξαιρετικές επιδόσεις. Σκόραρε έξι φορές σε βάρος της προηγούμενης ομάδας του, περισσότερα από κάθε άλλον που αγωνίζεται σήμερα στον ΑΠΟΕΛ και αποδείχθηκε καθοριστικός για τους γαλαζοκίτρινους σε αρκετά ντέρμπι αιωνίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ