aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στο «καυτό» ΓΣΠ θα έχει το πάνω χέρι

ΑΠΟΕΛ: Στο «καυτό» ΓΣΠ θα έχει το πάνω χέρι

Στο ΓΣΠ θα είναι αλλιώς… Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλαν στον ΑΠΟΕΛ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο την Μπότεφ στη Σόφια και το ισόπαλο αποτέλεσμα (0-0). Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν κάθε δικαίωμα να ελπίζουν στην πρόκριση αφού σε μια βδομάδα (28 Ιουλίου) θα είναι πιο έτοιμοι, ενώ το παιχνίδι θα είναι στην έδρα τους. Και σ’ ένα «καυτό» ΓΣΠ σαφώς και ο ΑΠΟΕΛ θα έχει το πάνω χέρι για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Η ομάδα του Αυγουστή θα ψάξει τη νίκη που θα τη στείλει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης έχοντας ως στόχο να καταλήξει στους ομίλους.

Για πρώτο επίσημο παιχνίδι, η παρουσία του ΑΠΟΕΛ κρίνεται ως ένα βαθμό ικανοποιητική και με βελτίωση σε τομείς που φάνηκε να θέλει ακόμη δουλειά, είναι σε θέση να πάρει το ζητούμενο. Η βουλγάρικη ομάδα έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά δεν αποτελεί φόβητρο για τον καλό ΑΠΟΕΛ.

«Δεν βλέπουμε το 0-0, στόχος μας είναι να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Παίρνουμε την υπόθεση πρόκριση στη Λευκωσία, θα έχουμε το πλεονέκτημα του κόσμου και την ομάδα πιο έτοιμη μετά τα αγωνιστικά λεπτά που πήραμε σήμερα. Αυτό θέλαμε και αυτό κάναμε, να πάρουμε την πρόκριση στη Λευκωσία», είπε ο Αυγουστή μιλώντας στην Cablenet, με το τέλος του αγώνα στη Σόφια. «Τώρα θέλουμε να σκοράρουμε στη Λευκωσία για να προκριθούμε» πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ