aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στο ακουστικό για Γουίλερ, μετρά επιστροφές ο Μιλόγεβιτς

ΑΠΟΕΛ: Στο ακουστικό για Γουίλερ, μετρά επιστροφές ο Μιλόγεβιτς

Από μαγνητικό τομογράφο (MRI) πέρασε ο Χρίστος Γουίλερ για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε στον επαναληπτικό προημιτελικό αγώνα κυπέλλου με την Ομόνοια. Ο αριστεροπόδαρος ακραίος αμυντικός του ΑΠΟΕΛ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, έσφιξε τα δόντια και προσπάθησε να συνεχίσει στην αναμέτρηση, αλλά στο ημίχρονο έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Στον Αρχάγγελο βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων, ώστε να γνωρίζουν ακριβώς το πρόβλημα στο γόνατο του ποδιού. Οι αρχικές εκτιμήσεις είναι αισιόδοξες καθώς δεν φαίνεται να έχει υποστεί ζημιά ο χιαστός, όμως στον ΑΠΟΕΛ κρατάνε μικρό καλάθι και περιμένουν την ενημέρωση των γιατρών.

Στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, για τον αγώνα της Δευτέρας με τη Νέα Σαλαμίνα επιστρέφει ο Φράνκο Φεράρι, όπως και ο Γιώργος Εφραίμ που ταλαιπωρήθηκε από  Διαθέσιμος θα είναι και ο Ανδρέας Καρώ, ο οποίος εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του, ενώ μέσα στο σαββατοκύριακο θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Ντιεμερσί Εντονγκαλά. Στο απουσιολόγιο παραμένουν τα ονόματα των Μπεν και Θεοδώρου.

Ματέο Σούσιτς, Κίνγκσλεϊ Σαρφό και Γκιόργκι Κβιλιτάια προερχόντουσαν από τραυματισμό και αγωνίστηκαν ως αλλαγή στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Πήραν χρόνο συμμετοχής, θα προσθέσουν ακόμη μερικές προπονήσεις στην πλάτη τους και θα κτυπήσουν την πόρτα της ενδεκάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ