aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στο ακουστικό για απαντήσεις, τέσσερις προπονητές στη λίστα

ΑΠΟΕΛ: Στο ακουστικό για απαντήσεις, τέσσερις προπονητές στη λίστα

Κι άλλη παράταση, τουλάχιστον μέχρι αύριο, παίρνει η απόφαση για πρόσληψη προπονητή στον ΑΠΟΕΛ. Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων έχει καταλήξει σε λίστα υποψήφιων προπονητών και ευελπιστεί ότι τις επόμενες ώρες θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Στη short list του Πρόδρομου Πετρίδη και των συνεργατών του βρίσκονται τέσσερα ονόματα προπονητών, συμπεριλαμβανομένου και του Σωφρόνη Αυγουστή. Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ η επιλογή του Κύπριου τεχνικού κέρδισε έδαφος τις τελευταίες ώρες, όμως δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν ότι έγιναν προτάσεις και σε άλλους τεχνικούς και αναμένεται η απάντησή τους. Αν και δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την πρόσληψη νέου προπονητή και παράλληλα η διακοπή του πρωταθλήματος βγάζει τη… θηλιά από το λαιμό, στον ΑΠΟΕΛ θέλουν το νέο αφεντικό να βρίσκεται σύντομα στον «Αρχάγγελο» για να πιάσει δουλειά ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ