aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στο αεροπλάνο για Κύπρο ο Μπεν

ΑΠΟΕΛ: Στο αεροπλάνο για Κύπρο ο Μπεν

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ολοκλήρωση της πρώτης χειμερινής μετεγγραφής του ΑΠΟΕΛ. «Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός…», λέει μια παροιμία και στην προκειμένη Βλάνταν Μιλόγεβιτς και Μπεν έδειξαν με κάθε τρόπο ότι επιθυμούν να συνεργαστούν για τρίτη φορά. Η επιθυμία τους, κατά τα φαινόμενα, θα γίνει πράξη κι έτσι ο Σέρβος προπονητής θα έχει υπό τις οδηγίες του τον επιθετικό από τις Κομόρες.

Ο 33χρονος επιθετικός αναμένεται αύριο στην Κύπρο και εκτιμάται πως τη Δευτέρα (16/1) θα «τρέξουν» οι διαδικασίες για να ενταχθεί και επίσημα στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ. Μιλόγεβιτς και Μπεν συνεργάστηκαν στον Πανιώνιο και τον Ερυθρό Αστέρα, όπου μεγαλούργησε από το 2018 και χαρακτηρίζεται ως ένας από τους κορυφαίους ξένους στην ιστορία της ομάδας.

Ο Μπεν έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται τόσο στα άκρα όσο και την κορυφή της επίθεσης (κυρίως ως δεύτερος στράικερ) και στον «Αρχάγγελο» εκτιμούν πως η παρουσία του θα βοηθήσει δημιουργικά και εκτελεστικά τον ΑΠΟΕΛ, στην προσπάθεια για επιστροφή στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ