aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας εάν…

ΑΠΟΕΛ: Στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας εάν…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΤΙΧΗ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΑΚ)

Η κλήρωση των ομίλων του Champions League, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (29/8 – 19:00) στο Μονακό και στην περίπτωση που ο ΑΠΟΕΛ κάνει την μεγάλη έκπληξη στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» απόψε (22:00), υπάρχει ένα σενάριο που θα τον φέρει στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας!

Αν προκριθεί ο Άγιαξ θα πάρει θέση στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Αν όμως ο πρωταθλητής μας κάνει το «θαύμα» του αφήνοντας τον «Αίαντα» εκτός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η Λυών θα πάει από το 3ο στο 2ο γκρουπ και η Λοκομοτίβ Μόσχας από το τέταρτο στο τρίτο.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει ψηλότερη βαθμολογία από έξι ομάδες οι οποίες έχουν ήδη προκριθεί στους ομίλους (Γκενκ, Γαλατάσαραϊ, Λειψία, Αταλάντα, Λιλ, Ερυθρός Αστέρας) και ψηλότερη βαθμολογία από τις ομάδες Σλάβια-Κλουζ, οι οποίες θα αναμετρηθούν σήμερα (22:00). Υπάρχουν δηλαδή, σίγουρα στους ομίλους εφτά ομάδες με χαμηλότερη βαθμολογία από τον πρωταθλητή μας.

Για να μπει ο ΑΠΟΕΛ (αν βέβαια καταφέρει να κάνει μια νέα υπέρβαση κόντρα στον  Άγιαξ), στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας, θα πρέπει η ΛΑΣΚ Λινζ να αποκλείσει τη Μπριζ Βελγίου (22:00). Η αυστριακή ομάδα έχει χαμηλότερη βαθμολογία από τον ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι καθόλου εύκολο να συμβούν τα πιο πάνω, όμως πολλές φορές ισχύει ότι με πίστη και θέληση μπορείς να μετακινήσεις βουνά και να κάνεις θαύματα. Αν έχεις και τύχη…

Εννοείται ότι όλα τα πιο πάνω δεν απασχολούν καθόλου τον Τόμας Ντολ και τους παίκτες του, αλλά ούτε και τους διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ. Όλοι στην ομάδα είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αποψινό αγώνα. Όλα τ’ άλλα θα τους απασχολήσουν αφού τελειώσουν τα πλέι οφ.

Πρέπει να σκοράρει!

Πολλοί πιστεύουν ότι για να αυξήσει τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης του ο ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα. Ο πρωταθλητής Ολλανδίας πέτυχε έστω και ένα γκολ και στα 15 τελευταία παιχνίδια που έδωσε στην έδρα του για το Champions League. Η τελευταία ομάδα που δεν δέχτηκε τέρμα από τον «Αίαντα»  στο Άμστερνταμ, ήταν η Μπαρσελόνα πριν από πέντε χρόνια, όταν επικράτησε  με 2-0!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ