aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στις ράγες που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ

ΑΠΟΕΛ: Στις ράγες που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ

Όταν οι δείκτες των ρολογιών δείξουν 21:00, στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να κοιτάξουν τη βαθμολογία και να δουν πως έχουν ολοκληρώσει την πρώτη φάση του πρωταθλήματος, έχοντας πιστώσει συνολικά στο ταμείο 39 βαθμούς. Επομένως, δεν πρόκειται να συμβιβαστούν στο αποψινό ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Μόνο έτσι θα διατηρηθούν δυναμικά στις ράγες που οδηγούν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές, αναγνωρίζουν την επικινδυνότητα της αποστολής τους. Ωστόσο, δηλώνουν άριστα προετοιμασμένοι για να ανταπεξέλθουν των δυσκολιών και με τη θερμή συμπαράσταση των οπαδών της ομάδας (εξάντλησαν τα διαθέσιμα εισιτήρια) να ντουμπλάρουν στην τρέχουσα σεζόν τις νίκες επί της «αιωνίας» αντιπάλου, μπαίνοντας υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στο μίνι-πρωτάθλημα δέκα αγωνιστικών που ακολουθεί.

Ο Κύπριος προπονητής, έχει αξιολογήσει την κατάσταση όλων των παικτών, τα είπε με τους Βούγιαντιν Σάβιτς και Άντον Μάγκλιτσα που μπήκαν προσφάτως στο ιατρικό δελτίο, ενημερώθηκε για τους Γιάννη Σατσιά και Ντανίλο Κάμπος που «τρέχουν» για να προλάβουν τον αγώνα της πρεμιέρας στα πλέι οφ, καταλήγοντας στο πλάνο που θα επενδύσει ώστε η ομάδα να επιστρέψει σε νικηφόρα τροχιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ