aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στην τσίτα ο Μιλόγεβιτς

ΑΠΟΕΛ: Στην τσίτα ο Μιλόγεβιτς

Προφανώς και ενόχλησε τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, η ήττα από την ΑΕΛ, πρώτη στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Αυτό που ενόχλησε ωστόσο πολύ περισσότερο τον Σέρβο προπονητή και τον κρατά στην «τσίτα» από το βράδυ της Κυριακής, δεν είναι άλλο από την έλλειψη πάθους, ενέργειας και αποφασιστικότητας.

Δεν πίστευε στα μάτια του αυτό που είδε στο ματς της 18ης αγωνιστικής, αδυνατώντας να εξηγήσει δημοσίως, το τι πραγματικά πήγε τόσο λάθος. Ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, ο ΑΠΟΕΛ θύμισε σύνολο χωρίς αγωνιστικό προσανατολισμό.

Ο έμπειρος κόουτς, λοιπόν, δεν άφησε να περάσει στο ντούκου η κακή απόδοση και πρωτίστως, η έλλειψη διάθεσης συγκεκριμένων παικτών. Τους επέστησε την προσοχή και γενικώς, με τον δικό του τρόπο, έδωσε να καταλάβουν άπαντες ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί παρόμοιες εμφανίσεις. Ο Μιλόγεβιτς, ξέρει τις δυνατότητές τους, από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», έδειξε ότι στηρίζει όλους τους ποδοσφαιριστές και περιμένει, το λιγότερο, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε 90λεπτο.

Η αυλαία της προετοιμασίας ενόψει της μεθαυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Καρμιώτισσα, άνοιξε προσφάτως μέσα σε παντελώς διαφορετικό πλαίσιο. Οι ποδοσφαιριστές έσκυψαν το κεφάλι, κατάλαβαν τα λάθη τους και παρουσιάζονται αποφασισμένοι για να πανηγυρίσουν τη νίκη απέναντι στην ομάδα του τέως προπονητή τους, Σωφρόνη Αυγουστή.

Το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ είναι να αποδείξει ότι η προηγούμενη εμφάνιση, ανήκει στο παρελθόν. Ο ΑΠΟΕΛ, καλείται το Σάββατο να μπει στο γήπεδο με τον αέρα του νικητή και να παίξει με πάθος και μυαλό. Σίγουρα θα πιεστεί από την αντίπαλη ομάδα, αλλά η άμυνά του έχει τις δυνατότητες και την εμπειρία για να αντέξει. Εκεί κρύβεται το μυστικό. Εκτός επιλογών είναι οι Σατσιάς, Βιγιαφάνιες, Κοσταντίνοφ, Εφραίμ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ