aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στην... πρωτοπορία ο εργατικός και πράος Άρναρ Γκρέταρσον

ΑΠΟΕΛ: Στην… πρωτοπορία ο εργατικός και πράος Άρναρ Γκρέταρσον

Η θέση του Τεχνικού Διευθυντή στον ΑΠΟΕΛ θα είναι αυτή που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρει πρώτα τον κάτοχό της, αφού οι επαφές τις διοίκησης των γαλαζοκιτρίνων με τους εκλεκτούς έχουν προχωρήσει αρκετά. Ως πρώτο φαβορί για πρόσληψη στο συγκεκριμένο πόστο παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή ο Άρναρ Γκρέταρσον, ο οποίος βρέθηκε χθες στην Κύπρο και μάλιστα παρακολούθησε τον αγώνα του Σούπερ Καπ ανάμεσα στους πρωτευουσιάνους και την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Στην Κύπρο ο Άρναρ Γκρέταρσον για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ!

Πρόκειται για 46χρονο Ισλανδό, ο οποίος άρχισε την καριέρα του ως Τεχνικός Διευθυντής στην ΑΕΚ Αθηνών, στην οποία αγωνίστηκε και ως παίκτης. Κάνοντας μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για το ποιόν του, εντοπίσαμε διάφορα ελλαδικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγω για έναν άνθρωπος που έχει διαβάσει τα… εξ αμάξης από τους οπαδούς της Ένωσης σε διαδικτυακούς τόπους και στον έντυπο Τύπο από ελλαδίτες δημοσιογράφους που ασχολούνταν σε καθημερινή βάση με το ρεπορτάζ της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Δεν έβγαλε το ημίχρονο ο «Ντέβι»

Σε γενικές γραμμές η (με επιχειρήματα εμπλουτισμένη) κριτική που του ασκήθηκε ήταν δίκαιη, καθώς χρειάστηκε να περάσουν περίπου 15 μήνες μέχρι να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής δικής του επιλογής και αυτός ήταν ο άγνωστος Ισλανδός σέντερ μπακ Ελφαρ Χέλγκασον. Ωστόσο, ο περί ου ο λόγος Ισλανδός τεχνικός διευθυντής είπε την τελευταία λέξη με τρόπο εκκωφαντικό, τρόπο που έκανε άπαντες να ξεχάσουν την αδυναμία του να υποστηρίξει ιδανικά τον ρόλο που του έχει αναθέσει η ΠΑΕ. Είναι ο άνθρωπος που πήρε στην Ελλάδα τον συμπατριώτη του διάσημο επιθετικό Εϊντουρ Γκουντγιόνσεν συντελώντας τα μέγιστα στην πραγματοποίηση μιας μεγάλης μετεγγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ!

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Τόμας Ντολ και η οικονομική διαφορά με τον τεχνικό διευθυντή

Όσοι τον γνωρίζουν έχουν να λένε για έναν καθημερινό εργάτη για την ομάδα που ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για την προσωπική προβολή του, αλλά και ποτέ δεν θέλησε να απαντήσει με οποιοδήποτε τρόπο στους επικριτές του. Σκύβει το κεφάλι και δουλεύει με συνέπεια, πάντοτε πράος και χαμογελαστός δεν χαρακτηρίζεται από ρεβανσιστικές τάσεις ή έπαρση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ