aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στην «πρίζα» και για το 15ήμερο κενό!

ΑΠΟΕΛ: Στην «πρίζα» και για το 15ήμερο κενό!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Δεκαπέντε μέρες χωρίς να υπάρχει ούτε ένα επίσημο παιχνίδι στο πρόγραμμα δεν είναι και λίγες. Η αναβολή του αγώνα με την Ανόρθωση σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων οδήγησαν σε ένα μεγάλο κενό στο αγωνιστικό σκέλος, γι΄ αυτό και ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ, «έτρεξε» για να προσθέσει προχθές φιλικό προετοιμασίας με τον Ακρίτα Χλώρακας.

Παρά την απουσία μίας ολόκληρης ενδεκάδας παικτών, η δουλειά ήταν τις προηγούμενες μέρες σκληρή προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στη δράση βελτιωμένη. Οι γαλαζοκίτρινοι, μετά το τέλος της διακοπής, θα δώσουν κρίσιμα και συνεχόμενα παιχνίδια σε Ευρώπη και Κύπρο, με τον Γερμανό κόουτς να στέλνει το μήνυμα πως άπαντες οφείλουν να είναι πανέτοιμοι για να βοηθήσουν.

Θα χρειαστεί όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές ώστε να οδηγήσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της. Αυτοί με τη σειρά τους γνωρίζουν ότι οφείλουν να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση για να προσφέρουν, όταν αυτό θα τους ζητηθεί. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και θα χρειαστούν όλοι. Ιδιαίτερα αυτοί που δεν έχουν αρκετά λεπτά στα πόδια οφείλουν να δουλεύουν ακόμη πιο σκληρά προκειμένου να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά, όταν αυτή φυσικά τους δοθεί.

Ο Τόμας Ντολ αναμένεται να δώσει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έως τώρα αποτελούσαν δεύτερη ή τρίτη επιλογή, εκμεταλλευόμενος την πληρότητα και την ποιότητα που διαθέτει το ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ