aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στην πρίζα για τρίτη προσθήκη

ΑΠΟΕΛ: Στην πρίζα για τρίτη προσθήκη

Στον ΑΠΟΕΛ βρίσκονται από χθες εκ νέου στην πρίζα, με τη διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή να αποφασίζουν κατά πόσον προχωρούν σε τρίτη προσθήκη στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο. Αιτία; Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που πέρασε ο Μάριους Λουντεμό, τα οποία προκάλεσαν μεγάλη ανησυχία. Ο Νορβηγός μέσος υπέστη κάταγμα πέμπτου μετατάρσιου και εάν η συντηρητική αγωγή δεν έχει άμεσα αποτελέσματα, θα περάσει αυτομάτως την πόρτα του χειρουργείου.

Σε περίπτωση που ο Λουντεμό δεν αποφύγει το «νυστέρι», πολύ πιθανόν να μην προλάβει ώστε να δώσει βοήθειες προς το τέλος της τρέχουσας σεζόν που εκπνέει παραλλήλως το συμβόλαιό του. Θα αδειάσει θέση στο ρόστερ και θα μπορεί να εγγραφεί άλλος. Από τη στιγμή που η περίοδος για τα χειμερινά «ψώνια» τελειώνει την ερχόμενη Δευτέρα, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν όσον αφορά στην απόκτηση ενός ακόμα παίκτη, πέραν από τους Μπερτ Έσελινγκ και Ζοάο Πέδρο.

Ο τελευταίος, μπαίνει σήμερα στην εξίσωση του συνόλου και αναλόγως της κατάστασής του θα αποφασιστεί εάν θα συμπεριληφθεί για το ματς με αντίπαλο τη Δόξα. Στην κυριακάτικη εντός έδρας αποστολή, δεν υπολογίζονται οι Πάολο Βινίσιους, Λούκας Σόουζα και Γκιόργκι Κβιλιτάια. Αντιθέτως, ο Ισάμ Τσεπάκ θα είναι στις επιλογές του προπονητή και θα χάσει το αμέσως επόμενο ματς με την ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ