aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στην «πρίζα» για Καμίνσκι

ΑΠΟΕΛ: Στην «πρίζα» για Καμίνσκι

Ο Τόμας Καμίνσκι ήταν και παραμένει ο υπ’ αριθμόν ένα μετεγγραφικός στόχος για τη θέση του τερματοφύλακα. Στον ΑΠΟΕΛ βρίσκονται σε επικοινωνία με τον μάνατζερ του παίκτη, με το σκηνικό να ξεκαθαρίζει από εβδομάδας. Ο Βέλγος θα αγωνιστεί και στο αυριανό ματς της Μπλάκπερν με αντίπαλο τη Γουέστ Μπρομ και, ακολούθως, θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

Βλέπετε, μετά την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Brexit), ο Καμίνσκι λογίζεται ξένος, με αποτέλεσμα η φορολογία να αποκόπτει πολύ μεγάλο ποσοστό του μισθού του (περίπου 50%). Γεγονός που δεν άρεσε στον πρώην τερματοφύλακα της Ανόρθωσης.

Η διοίκηση διαμηνύει την αποφασιστικότητα ώστε να γίνουν οι καλύτερες δυνατές προσπάθειες, βρίσκοντας παραλλήλως την άκρη με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν (σε πρώτο πλάνοι οι Μπερν, Γκάρνερ). Την ίδια ώρα, προσδοκά ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει αύριο στο «Στέλιος Κυριακίδης» και θα ξεκινήσει νικηφόρα το πρωτάθλημα απέναντι στην Πάφος FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ