aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στην Πορτογαλία για υπογραφές ο Άλεφ

ΑΠΟΕΛ: Στην Πορτογαλία για υπογραφές ο Άλεφ

Μέσω Πορτογαλίας και υπογραφής νέου συμβολαίου με την Μπράγκα θα καταλήξει στον ΑΠΟΕΛ ο Άλεφ ντος Σάντος. Ο Βραζιλιάνος ανασταλτικός μέσος ταξίδεψε στην Πορτογαλία, ούτως ώστε να υπογράψει επέκταση συμβολαίου με την Μπράγκα έως το 2021 και ακολούθως θα κινηθούν οι διαδικασίες για δανεισμό του στον ΑΠΟΕΛ.

Με τα υφιστάμενα δεδομένα η Μπράγκα δεν μπορεί να προχωρήσει σε δανεισμό του Άλεφ, καθώς απαγορεύεται με βάση τους κανονισμούς να παραχωρηθεί ένας ποδοσφαιριστής ως δανεικός σε άλλη ομάδα στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Έτοιμο πλάνο για αντικαταστάτες των Νατέλ και Καζού

Την τελευταία διετία ο Άλεφ έπαιξε ως δανεικός σε Απόλλωνα και ΑΕΚ Αθηνών. Ο Βραζιλιάνος μέσος θα ανανεώσει την συνεργασία του με την Μπράγκα και ακολούθως θα έρθει στην Κύπρο για να ενταχθεί στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ.

Διαβαστε επίσης: H αλήθεια στο… σίριαλ Αρτυματά

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν στον ελλαδικό Τύπο ο ΑΠΟΕΛ θα πληρώσει 200.000 ευρώ στην Μπράγκα για τον δανεισμό του Άλεφ, ενώ δεν αποκλείεται να μπει και ρήτρα αγοράς του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ