aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Στην πόρτα της εξόδου ο Ζοαοζίνιο, φέρνει αριστερό μπακ

AΠΟΕΛ: Στην πόρτα της εξόδου ο Ζοαοζίνιο, φέρνει αριστερό μπακ

Ο Βούγιαντιν Σάβιτς είναι προ των πυλών και ο ΑΠΟΕΛ κλείνει άλλη μία εκκρεμότητα στον μετεγγραφικό σχεδιασμό με την προσθήκη του Σέρβου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θ’ αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τον Ερυθρό Αστέρα.

Πλέον ο Ντομένικο Τέτι στρέφει την προσοχή του στην απόκτηση αριστερού μπακ. Οι πληροφορίες που θέλουν τον Ζοαοζίνιο να βρίσκεται στην πόρτα εξόδου του «Parimatch Αρχάγγελος» όλο και πληθαίνουν, αφού μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός της μονιμοποίησης του Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ελβετός ναι μεν έπαιξε και στο παρελθόν στην συγκεκριμένη θέση, όμως είναι δεξιοπόδαρος και δύσκολα μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το ρόλο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Συμφωνία για τον τρόπο μετεγγραφής του Σάβιτς, έρχεται Κύπρο

Έτσι οι γαλαζοκίτρινοι άρχισαν εκ νέου την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Καζού. Ο Βραζιλιάνος σύμφωνα με όσα μεταδίδονται σε Βραζιλία και Πορτογαλία έχει συμφωνήσει με την Μπράγκα, εντούτοις η Σάντος δεν δίνει την συγκατάθεση της για άμεση παραχώρησή του και έτσι όσο δεν πέφτουν οι υπογραφές ο ΑΠΟΕΛ παρακολουθεί την περίπτωσή του. Το δεδομένο είναι πως θα γίνει προσθήκη αριστερού μπακ και σύντομα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τον Ζοαοζίνιο, ο οποίος δύσκολα θα φορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ένας «ξεχασμένος», ένας σε αναμονή και ένας για πρώτη φορά

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ