aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στην Πολωνία και οι πέντε που θ’ αποχωρήσουν

ΑΠΟΕΛ: Στην Πολωνία και οι πέντε που θ’ αποχωρήσουν

Mε 21 ξένους και κοινοτικούς ποδοσφαιριστές μεταβαίνει τη Δευτέρα (18/6) στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ο ΑΠΟΕΛ. Εξ αυτών τρεις (Σάλαϊ, Αλ-Τάαμαρι και Νατέλ) θα δηλωθούν στον κατάλογο Β, επομένως οι γαλαζοκίτρινοι έχουν αυτή την στιγμή 18 μη Κύπριους παίκτες στο ρόστερ.

Η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα εγγραφής 15 ποδοσφαιριστών στην ΚΟΠ για το πρωτάθλημα, επομένως είναι δεδομένο πως από το ρόστερ των πρωταθλητών θ΄ αποχωρήσουν τρεις έως πέντε παίκτες, καθώς θα γίνει προσθήκη επιθετικού, ενώ ο Τόμας ντε Βινσέντι είναι προ των πυλών.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ παίρνει μαζί του στην Πολωνία και ποδοσφαιριστές που δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ στη φετινή χρονιά. Αν πήρε ήδη τις αποφάσεις του ή αν θα κρίνει με βάση αυτά που θα δει στην Πολωνία μόνο ο ίδιος γνωρίζει.

Η ονοματολογία για τους παίκτες που βρίσκονται στη «μαύρη» λίστα δίνει και παίρνει. Πλην του Μιλάνοφ, ο οποίος ενημερώθηκε επίσημα να βρει ομάδα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές για τους οποίους φημολογείται ότι θ’ αποχωρήσουν δεν έχουν ενημερωθεί από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για κάτι τέτοιο.

Είναι δεδομένο ότι θα προκύψει αποχώρηση ή αποχωρήσεις αμυντικού ή αμυντικών, μετά και την επισημοποίηση του δανεισμού του Καρλάο. Στο ρόστερ υπάρχουν οι Καρλάο, Ταβάρες, Μερκής, Πολιάκοφ, Ρουέδα, ενώ λύσεις μπορούν να δώσουν οι Βούρος και Νικόλας Ιωάννου.

Διαβάστε επίσης:  Η επιστροφή του… ξενιτεμένου Έλιο Πίντο

Η «καμπάνα» κτυπά για τους Πολιάκοφ και Ρουέδα, ενώ ο Εμπεσίλιο θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις και μένει να φανεί αν όντως φέρει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Στον ΑΠΟΕΛ έκριναν ορθό (και πολύ έκαναν) να κρατήσουν ενεργούς όλους τους ποδοσφαιριστές, καθώς με αυτό τον τρόπο είναι ευκολότερο να διαπραγματευτούν ενδεχόμενη μετεγγραφή τους.

Επιπλέον, ο Ανδρέας Μακρής έμεινε εκτός αποστολής και ψάχνει ήδη ομάδα για να παραχωρηθεί δανεικός, όπως και ο Ανδρέας Παρασκευά.

Διαβάστε επίσης: Θέλει Μακρή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ