aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στην… ουρά για νέο συμβόλαιο ο Βινίσιους

ΑΠΟΕΛ: Στην… ουρά για νέο συμβόλαιο ο Βινίσιους

Στο ντέρμπι της Κυριακής (1/5) με την ΑΕΚ έχουν εξ ολοκλήρου στραμμένη την προσοχή στον ΑΠΟΕΛ. Το «διπλό» επί του Άρη και η ήττα του Απόλλωνα από την Πάφος FC έφεραν τους γαλαζοκίτρινους σε απόσταση βολής από την ομάδα της Λεμεσού. Ο τίτλος βρίσκεται στα πόδια των παικτών του Σωφρόνη Αυγουστή και στον «Αρχάγγελο» είναι αποφασισμένοι να δώσουν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους για να επιστρέψουν στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Η σεζόν βρίσκεται στην τελική ευθεία και ήδη στον ΑΠΟΕΛ κοιτάζουν την επόμενη ημέρα. Ο Πρόδρομος Πετρίδης χαρακτήρισε ζήτημα πέντε λεπτών την ανανέωση συμβολαίου με τον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος έχει ξεκάθαρη άποψη για τους ποδοσφαιριστές που θέλει να παραμείνουν στον «Αρχάγγελο».

Δεδομένη είναι η πρόθεση του ΑΠΟΕΛ για νέο συμβόλαιο στον Νεόφυτο Μιχαήλ, ενώ στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι σύντομα θα κληθούν για ανανέωση συμβολαίου είναι και ο Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σωφρόνη Αυγουστή, ενώ στον «Αρχάγγελο» εκτιμούν τον επαγγελματισμό του. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι επιλέχθηκε ως τρίτος αρχηγός μετά τους «παλιούς» Εφραίμ και Ντε Βινσέντι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ