aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στην Κύπρο την Παρασκευή ο Σόουζα, ακολουθούν κι άλλοι – Τρεις στη λίστα εξόδου

ΑΠΟΕΛ: Στην Κύπρο την Παρασκευή ο Σόουζα, ακολουθούν κι άλλοι – Τρεις στη λίστα εξόδου

Ένα εικοσαήμερο απομένει για την ολοκλήρωση της μετεγγραφικής περιόδου και το λίφτινγκ στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ δεν έχει ολοκληρωθεί. Αντιθέτως, το πιθανότερο σενάριο είναι πως οι γαλαζοκίτρινοι θα έχουν ανοικτό το παράθυρο για προσθαφαιρέσεις έως και την 31η Αυγούστου, όταν και θα πέσει η αυλαία της μετεγγραφικής περίοδου.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επισημοποίηση της επιστροφής του Λούκας Σόουζα. Ο Βραζιλιάνος μέσος αναμένεται στην Κύπρο την Παρασκευή και αφού ολοκληρωθούν τα τυπικά θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Στα θετικά είναι πως ο 31χρονος μέσος είναι έτοιμος αγωνιστικά, αφού το πρωτάθλημα της Κίνας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Θα ακολουθήσει η μετεγγραφή δεξιού ακραίου επιθετικού, με τη διοίκηση να ετοιμάζει άλλη μία κίνηση που θα ικανοποιήσει τον κόσμο της ομάδας, ενώ δεδομένη είναι η ενίσχυση με ακραίο αμυντικό για τον κατάλαγο Β. Πολύ πιθανόν να προκύψει μετεγγραφή και για άλλη θέση.

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, στη λίστα εξόδου του Σάββα Πουρσαϊτίδη είναι οι Ντιεμερσί Εντογκαλά και Τζο Γκάρνερ, ενώ πιθανόν να παραχωρηθεί δανεικός ο Τζακ Μπερν. Για τον Ιρλανδό μέσο υπάρχει θετική άποψη, όμως με τον ερχομό του Σόουζα και την παρουσία των Νταουσβίλι, Λούντεμο, Σατσιά και Ντε Βινσέντι δημιουργείται πολυκοσμία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ