aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στην Κύπρο ο Ντομένικο Τέτι για επαφές με τον Πρόδρομο Πετρίδη

ΑΠΟΕΛ: Στην Κύπρο ο Ντομένικο Τέτι για επαφές με τον Πρόδρομο Πετρίδη

Συνεχίζονται οι κατ’ ιδίαν επαφές της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ με υποψήφιους τεχνικούς διευθυντές. Μετά τον Άρναρ Γκρέταρσον, ο οποίος ήρθε στη Κύπρο για να έχει συζητήσεις με τους γαλαζοκίτρινους, ήταν η σειρά του Ντομένικο Τέτι να έρθει στο νησί μας για να συνομιλήσει με τον Πρόδρομο Πετρίδη.

Πρόκειται για 42χρονο Ιταλό, ο οποίος εργάστηκε στο παρελθόν ως υπεύθυνος των ακαδημιών της Ελλάς Βερόνα (2005-07), ακολούθως ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή στη Λουγκάνο (2007-11), μετά μετακόμισε στην Σαμπντόρια ως Τεχνικός Διευθυντής (2011-13), ενώ από το 2014 μέχρι πρόσφατα ήταν στην Νοβάρα.

Η κάθοδός του στην Κύπρο δεν αποτελεί έκπληξη, αφού θυμίζουμε ότι νωρίτερα το μεσημέρι ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος είχε αναφέρει σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ότι αναμένονται και άλλοι υποψήφιοι τεχνικοί διευθυντές στην Κύπρο για επαφές με τη διοίκηση: «Είχαμε την άφιξη του κ. Γκρέταρσον, ο οποίος ήταν μια επιλογή που είχε προταθεί. Η διοίκηση θα πάρει αποφάσεις που μπορούν να αποδειχθούν σημαντικές για το μέλλον. Θα έρθουν και άλλοι. Και σήμερα θα υπάρξει συνάντηση. Και αύριο θα έρθει άλλος. Αυτό δεν σημαίνει το οτιδήποτε. Για αυτό δεν αναφερόμαστε μέσω επίσημων ανακοινώσεων. Όταν θα γίνουν οι ενέργειες, και υπάρχει κατάληξη θα το γνωστοποιήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ