aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στην κορυφαία δεκάδα της Πορτογαλίας ο Ζόρζε μαζί με Μπρούνο Φερνάντες

ΑΠΟΕΛ: Στην κορυφαία δεκάδα της Πορτογαλίας ο Ζόρζε μαζί με Μπρούνο Φερνάντες

TOY ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ευαισθητοποίησε πολλούς στο πανέμορφο Στούμπαλ της Πορτογαλίας ο Αρτούρ Ζόρζε, ο οποίος έπειτα από δύο πέρα για πέρα επιτυχημένα χρόνια στη Βιτόρια, μετά και τον υποβιβασμό της ομάδας στην τρίτη Κατηγορία λόγω οικονομικών προβλημάτων, φεύγει για δεύτερη φορά στην καριέρα του μακριά από την πατρίδα του για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ.

Aν και αγωνιζόταν σε ομάδα η οποία πάλευε για την παραμονή της στην Πριμέιρα Λίγκα και δεν τα κατάφερε, καθότι δεν εξασφάλισε αδειοδότηση λόγω των αβάσταχτων χρεών της, ο 26χρονος στόπερ πρόλαβε να αγαπηθεί από τους οπαδούς κυρίως της Βιτόρια για το πάθος του και την αγωνιστική του αξία, αλλά και για το ισχυρό δέσιμό του με την ομάδα και κέρδισε τον καθολικό σεβασμό.

Μια ματιά στο διαδίκτυο και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αρκεί για τον καθένα να βγάλει αυτό το συμπέρασμα, ενώ στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στο Facebook δέχθηκε… επίθεση αγάπης στα σχόλια από πάρα πολλούς υποστηρικτές της ομάδας του Σετούμπαλ. Πέραν αυτού, τον χαρακτηρίζουν μαχητικό σαν λιοντάρι. Άλλωστε, 56 βασικές συμμετοχές κι ένα γκολ είναι στατιστικό που αποδεικνύει την προσφορά του παίκτη στη Βιτόρια.

«Ο Αρτούρ Ζόργε είναι ένα από τα πιο θεμελιώδη κομμάτια για τη Βιτόρια Σετούμπαλ και έδινε τα πάντα για τη φανέλα της ομάδας και τον ευχαριστούμε για αυτό», διαβάζουμε σε οπαδική σελίδα της Βιτόρια, της οποίας αξίζει να αναφερθεί ότι προπονητής είναι ο Λίτο Βιντιγκάλ που εργάστηκε τη σεζόν 2013-14 για λίγους μήνες στην ΑΕΛ.

Επίσης, σύμφωνα με τη σελίδα Match Stats η οποία ασχολείται με στατιστικά παικτών και ομάδων από τα κορυφαία πρωταθλήματα και συλλογικές κι εθνικές διεθνείς διοργανώσεις ανά τον κόσμο, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους δέκα παίκτες της σεζόν που ολοκληρώθηκε (2019-20) στην Ιβηρική χώρα αφού κατέγραψε μέχρι την αναστολή των διοργανώσεων 138 σωτήριες επεμβάσεις. Αριθμός που αυξήθηκε φυσικά μετά από την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το όνομά του βρίσκεται στη λίστα μαζί με άλλα σπουδαία ονόματα του πρωταθλήματος, μεταξύ αυτών και του αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες που μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο ήταν στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

 

View this post on Instagram

 

Os melhores momentos deste craque! Obrigado por tudo @arturjorge4 #vfc #vitoriafc #setubal

A post shared by Fanaticos pelo enorme ! (@fan_clube_vfc) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ