aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στην κλινική ο Νικόλας Ιωάννου

ΑΠΟΕΛ: Στην κλινική ο Νικόλας Ιωάννου

Νέος πονοκέφαλος για τον Μαρίνο Ουζουνίδη ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον Απόλλωνα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Νικόλας Ιωάννου ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ήταν και σε κλινική τις τελευταίες ώρες.

Ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να πάρει σήμερα (14/2) εξιτήριο, ωστόσο η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τους κυανόλευκους της Λεμεσού κρίνεται ως εξαιρετικά αμφίβολη. Όσον αφορά στα υπόλοιπα αγωνιστικά δεδομένα, οριστικά εκτός αποστολής θα παραμείνει ο Μιχαΐλοβιτς, όπως επίσης και ο τιμωρημένος Μάτιτς.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Σαν το ψάρι έξω από το νερό στον «Αρχάγγελο»

Μετά τη σημερινή και τελευταία προπόνηση των γαλαζοκιτρίνων, θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση των αμφίβολων Άλεφ ντος Σάντος, Λούκας Σόουζα, Μπγιορν Σιγκούρνταρσον, Στάθη Αλωνεύτη, Γιώργου Εφραίμ και Μούσα Αλ Τάαμαρι. O Ιορδανός επιθετικός θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τη Βασιλεία την ερχόμενη Πέμπτη για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, εντούτοις η συμμετιοχή του στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Παρασκευής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ