aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στην άκρη ο «Μπούμπα»

ΑΠΟΕΛ: Στην άκρη ο «Μπούμπα»

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς διαδέχτηκε τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και ένα θέμα που «έπαιζε» πολύ ήταν οι ευκαιρίες που θα έπαιρνε ο Μουρτάζ Νταουσβίλι. Ο έμπειρος μέσος παρουσιαζόταν έτοιμος να δώσει απαντήσεις, ωστόσο περίπου δύο μήνες δεν άλλαξαν πολλά αναφορικά με τον χρόνο συμμετοχής του.

Ουσιαστικά, με το που ανέλαβε ο Σέρβος προπονητής συνέπεσε η απουσία του βασικού «κόφτη», Γκεόργκι Κοσταντίνοφ. Ο Γεωργιανός πήρε λοιπόν θέση στην ενδεκάδα σε τέσσερα παιχνίδια, με Αχυρώνα/Ονήσιλο (3-0, κύπελλο), Ακρίτα (2-1), ΑΕΚ (1-0) και Απόλλωνα (1-0).

Από τη σπουδαία νίκη στη Λεμεσό, όμως, στις 30 Οκτωβρίου, ο «Μπούμπα»… εξαφανίστηκε για ένα μήνα και τρεις ημέρες αφού είχε επιστρέψει ο Βούλγαρος. Ωστόσο, η επανεμφάνισή του ήταν… ταινία πολύ μικρού μήκους. Στην καθυστέρηση των ματς με τη Νέα Σαλαμίνα (3-1) και τον Άρη (1-1), με ένα και εφτά λεπτά αντιστοίχως.

Μάλιστα, στο παιχνίδι με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» τραυματίστηκε ο Κοσταντίνοφ, αποχώρησε στο 33’ και ο Μιλόγεβιτς επέλεξε τον Σατσιά στη θέση του αντί τον Νταουσβίλι που είναι πιο κλασικός ανασταλτικός χαφ. Αν αυτό είναι άλλο ένα δείγμα του ότι δεν τυγχάνει εμπιστοσύνης από την τεχνική ηγεσία, θα ξεκαθαρίσει στο εγγύς μέλλον.

Προς το παρόν, μετρά συνολικά 701 λεπτά συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (πρωτάθλημα, κύπελλο, Κόνφερενς Λιγκ). Τα 344 με τον Μιλόγεβιτς και τα 357 με τον Αυγουστή. Κάτι που αποδεικνύει ότι όντως, η ποδοσφαιρική ζωή του δεν έγινε πιο ενδιαφέρουσα μετά την αλλαγή προπονητή στον Αρχάγγελο.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ