aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στην Αυστρία ο Πρόδρομος Πετρίδης

ΑΠΟΕΛ: Στην Αυστρία ο Πρόδρομος Πετρίδης

Πραγματοποίησε το ταξίδι με προορισμό την Αυστρία ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης. Όπως σας ενημερώσαμε μέσω ρεπορτάζ μας το μεσημέρι του Σαββάτου (6/7), ο ισχυρός άντρας των γαλαζοκιτρίνων θα παρακολουθήσει τις τελευταίες μέρες του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, καθώς η αποστολή του ΑΠΟΕΛ θα επιστρέψει την ερχόμενη Παρασκευή (12/7) στην Κύπρο.

Ο Πετρίδης βρίσκεται από σήμερα (8/7) στο προπονητικό κέντρο όπου είναι η ομάδα, ενώ θα παρακολουθήσει και το αυριανό (9/8) φιλικό. Υπενθυμίζουμε πως εκκρεμούν τα προγραμματισμένα φιλικά που θα διεξαχθούν στις 9 Ιουλίου κόντρα στην Ριέκα και 11/7 απέναντι στην Σακτάρ Ντόνεσκ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Φινάλε… προετοιμασίας με Πρόδρομο Πετρίδη

Αναλυτικά και η ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του ΑΠΟΕΛ: «Στο προπονητικό κέντρο “Wahaha Paradise Sport Resort” βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης. Θα παρακολουθήσει το αυριανό φιλικό και θα επιστρέψει στην Κύπρο την Τετάρτη».

Στα δύο προηγούμενα φιλικά που έδωσε η ομάδα της πρωτεύουσας, γνώρισε ισάρυθμες ήττες με 0-2 από την Ρούνταε και 0-1 από τη Ζίλινα. Η διοίκηση είχε καθημερινή ενημέρωση από την Αυστρία και πιστεύει ότι τα αποτελέσματα της δουλειάς του τεχνικού τιμ θα φανούν στα επίσημα παιχνίδια. Στα δύο πρώτα φιλικά ματς, υπήρχε η δικαιολογία της κούρασης και των αλλαγών του Πάολο Τραμετσάνι (σχήμα, πρόσωπα).

Ο Ιταλός δεν έχει παρατάξει ακόμη τον ΑΠΟΕΛ, όπως αυτός εν τέλει σχεδιάζει, ενώ οι παίκτες δεν έχουν πάρει ανάσα από το επίπονο στάδιο της προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους. Ο Τραμετσάνι, αναμένεται στα επόμενα τεστ να μοντάρει το σύνολο ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων και συνεπώς, θα υπάρχει πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα των δυνατοτήτων του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ