aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στη Βασιλεία χωρίς Σιγκούρνταρσον, μένει Κύπρο για Ομόνοια ο Σόουζα

ΑΠΟΕΛ: Στη Βασιλεία χωρίς Σιγκούρνταρσον, μένει Κύπρο για Ομόνοια ο Σόουζα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Βασιλεία για την φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γαλαζοκίτρινοι αναχωρούν με ναυλωμένη πτήση αύριο στις 10:00 (26/2) με προορισμό την Ελβετία. Η αποστολή αναμένεται να φθάσει στο αεροδρόμιο της Βασιλείας στις 14:00 το μεσημέρι (ώρα Κύπρου). Τυπικής διαδικασίας παιχνίδι καθώς η ομάδα της πρωτεύουσας ηττήθηκε με 0-3 στο ΓΣΠ και χρειάζεται ένα μικρό… θαύμα για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η διαφορά είναι χαώδης…

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει στους Σόουζα και Σιγκούρνταρσον οι οποίοι αν και προπονούνται κανονικά με βάση των επίσημη ενημέρωση, τέθηκαν νοκ-άουτ. Όσον αφορά στον Βραζιλιάνο που προέρχεται από τραυματισμό, πιθανόν να προφυλάσσεται ενόψει του δευτεριάτικου ντέρμπι με την Ομόνοια. Εκτός καταλόγου είναι οι Γέφτοβιτς, Βιντιγκάλ, Χάνι και Σιέλης.

Αποστολή: Πρινιωτάκης, Μπέλετς, Bάτερμαν, Εφραίμ, Χαλένιους, Ντε Βινσέντι, Τάαμαρι, Μάτιτς, Γιάκολις, Πάβλοβιτς, Βούρος, Μερκής, Γένσεν, Μακρής, Γουίλερ, Ιωάννου, Αλωνεύτης, Σάβιτς, Μιχαΐλοβιτς, Άλεφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ