aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στη σέντρα η αμφιβολία και η αμφισβήτηση

ΑΠΟΕΛ: Στη σέντρα η αμφιβολία και η αμφισβήτηση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Έπιασαν και πάλι δουλειά χθες στον ΑΠΟΕΛ ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, μετά τις διακοπές για το Πάσχα. Οι απόντες λίγο-πολύ γνωστοί (Εφραίμ, Αλωνεύτης, Ορ), αλλά αυτό που έχει πιο πολύ σημασία είναι ο βαθμός ετοιμότητας που θα παρουσιάσουν οι γαλαζοκίτρινοι στο κλασικό ντέρμπι της πρωτεύουσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα πόδια του ΑΠΟΕΛ η μπάλα, αλλά…

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για άλλη απώλεια, αφού η ομάδα βρίσκεται στο -2 από τον Απόλλωνα, ενώ έχει από πάνω τη μουρμούρα και τον προβληματισμό, μετά την ισοπαλία με την Ανόρθωση. Όλα αυτά έχουν στραπατσάρει την έξωθεν καλή μαρτυρία της ομάδας, ενώ δημιουργούν και ένα πέπλο αμφισβήτησης και αμφιβολιών ως προς το μέχρι πού φτάνουν οι δυνατότητες της φετινής ομάδας. Όχι ως προς την ποιότητα που δεν λείπει, αλλά ως προς πόσο μπορούν να ανταποκριθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές στις απαιτήσεις του τίτλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν γίνονται κάθε μέρα θαύματα στον ΑΠΟΕΛ…

Στους πέντε αγώνες που έχουν απομείνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ο ΑΠΟΕΛ καλείται να πετύχει το απόλυτο για να στεφθεί αυτός πρωταθλητής. Από τα λόγια όμως, μέχρι την πράξη υπάρχει μια τεράστια ειδοποιός διαφορά. Και ο αγώνας με την Ομόνοια είναι ο πρώτος από μια σειρά αποδείξεων που θα κληθούν να δώσουν οι ποδοσφαιριστές, αλλά και ο προπονητής (τον οποίο έχουν πιάσει ήδη τα… σκάγια, με τις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα με την Ανόρθωση).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν γίνονται κάθε μέρα θαύματα στον ΑΠΟΕΛ…

Η θέση στην οποία βρίσκονται οι πράσινοι, αγωνιστική και διοικητική, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρασύρει, καθότι σε ένα ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά, ανεξάρτητα από τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται όποια εκ των δύο ομάδων. Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αφιέρωμα: Τα «κανόνια» των Αναπτυξιακών ηλικιών!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ