aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στη μάχη με τους δικούς του «κανόνες»

ΑΠΟΕΛ: Στη μάχη με τους δικούς του «κανόνες»

Δεκαπέντε μέρες μετά τον τελευταίο αγώνα, ο ΑΠΟΕΛ ξαναστήνει την μπάλα στη σέντρα του ΓΣΠ, υποδεχόμενος τούτη τη φορά την ΑΕΛ, με τα στοιχήματα, που αυτομάτως αναδύονται, να είναι πολλά. Θέλει να κερδίσει για πρώτη φορά στον φετινό μαραθώνιο, όντας γηπεδούχος στο στάδιο της πρωτεύουσας. Θέλει να «κολλήσει» δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα μετά από έξι ολόκληρους μήνες. Θέλει να επεκτείνει το εκπληκτικό 11-3-0 και 34-4 στο ΓΣΠ κατά την τελευταία 10ετία απέναντι στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού (πρωτάθλημα). Θέλει να «χορτάσει» τους φίλους του με μία γεμάτη εμφάνιση μετά από καιρό.

Θέλει, θέλει, θέλει… Το ζήτημα ωστόσο είναι αν μπορεί να μετουσιώσει σε πράξεις τα «θέλω», κόντρα σε ομάδα που στην κυριολεξία καίγεται για τρίποντο, στην πρεμιέρα μάλιστα του Τσέντομιρ Γιανέφσκι στον πάγκο της. Απέναντι σε σύνολο που ψάχνει εναγωνίως βαθμούς για να ξεκολλήσει από τον πυθμένα της βαθμολογίας. Στον ΑΠΟΕΛ, απαντούν με ένα στόμα, μία φωνή: «Ναι». Με σοβαρότητα και πάθος, λένε ότι θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο, θέτοντας από νωρίς τους δικούς τους «κανόνες».

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, είχε τον χρόνο να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του, να αφιερώσει ώρες σε τομείς που εντόπισε ότι έχρηζαν βελτίωσης, προσδοκώντας πως η ομάδα θα παρουσιαστεί ανανεωμένη, με νέες ιδέες στο παιχνίδι της και κυρίως, πολύ πιο απαιτητική, φτάνοντας στο ζητούμενο. Θα έχει πολύ μεγάλη σημασία για τους πρωτευουσιάνους εάν καταβάλουν την αντίσταση της λεμεσιανής ομάδας. Ξέχωρα από τις βαθμολογικές προεκτάσεις, πάντοτε μία νίκη απέναντι στην ΑΕΛ, μετρά διπλά στον τομέα ψυχολογίας και δυναμικής ενόψει της συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ