aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΠΟΕΛ: Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Πραξιτέλης Βούρος

ΑΠΟΕΛ: Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Πραξιτέλης Βούρος

Δεν ψάχνει μόνο βασικό επιθετικό ο Παναθηναϊκός αυτές τις μέρες. Αναζητεί και έναν στόπερ ο οποίος θα πληροί τη μετεγγραφική «προϋπόθεση» – περιορισμό της ηλικίας των 23 ετών, καθώς εκτός από τους Κολοβέτσιο – Οικονόμου μόνο ο τραυματίας αυτή την περίοδο Δημήτρης Κουρμπέλης και «υπηρεσιακά» ο Ουσμάν Κουλιμπαλί μπορούν να αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας.

Μια από τις περιπτώσεις Ελλήνων στόπερ που έχουν προταθεί και εξετάζονται, είναι και ο 23χρονος Πραξιτέλης Βούρος του ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με το «Sport24.gr».

«Δεν χρειάζεται… συστάσεις ο Γιώργος Δώνης. Ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού αξιοποιήθηκε πέρυσι από τον κόουτς του Παναθηναϊκού στον ΑΠΟΕΛ, με του οποίου τη φανέλα έγραψε 24 συμμετοχές στη σεζόν. Οι έξι εξ’ αυτών στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ήταν βασικός σε όλα τα ματς του ομίλου, εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, της Τότεναμ και της Ντόρτμουντ!», αναφέρεται χαρακτηριστικά και προστίθεται:

«Ο πρωταθλητής Κύπρου δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει ως δανεικό. Ήδη στα κυπριακά media ήδη έχουν γίνει αμυδρές αναφορές στο θέμα, αλλά ως τώρα τουλάχιστον δεν έχει γίνει επίσημη επαφή μεταξύ των δύο συλλόγων».

«Πάντως ο Βούρος είναι εκτός λίστας Τσάμπιονς Λιγκ, δεν αγωνίστηκε ασφαλώς προχθές εναντίον της Σούντουβα (εκτός έδρας ήττα με 3-1) και παραχωρείται ως δανεικός. Ο Δώνης τον ξέρει, στην προετοιμασία δοκιμάζει διάταξη με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, το συμβόλαιό του είναι  απολύτως “εφικτό” ακόμη και για τον “μνημονιακό” Παναθηναϊκό. Συνεπώς οι προϋποθέσεις για να παίξει με την πράσινη φανέλα υπάρχουν. Αυτό δεν συνεπάγεται ότι θα αποκτηθεί κιόλας. Είναι ένας από τους υποψήφιους», τονίζεται καταληκτικά.

OI ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΡΟΥ

2018-19 ΑΠΟΕΛ
2017-18 ΑΠΟΕΛ 24/0
2016-17 Λεβαδειακός (β) 11/0
2016-17 Ολυμπιακός (α) 1/0
2015-16 Ολυμπιακός 7/0
2014-15 Ολυμπιακός 6/0
2013-14 Ολυμπιακός 2/0

* Συμμετοχές όλες τις διοργανώσεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ