aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στη λίστα του Άρη ο Λαφράνς, δεν αποτελεί βασικό στόχο

ΑΠΟΕΛ: Στη λίστα του Άρη ο Λαφράνς, δεν αποτελεί βασικό στόχο

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο Άρης Θεσσαλονίκης δεν αδιαφορεί για τον Κεβίν Λαφράνς, ο οποίος είναι από τους παίκτες που τέθηκαν εκτός πλάνου στον ΑΠΟΕΛ και αναζητούν τρόπο αποδέσμευσης και ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Όπως μάθαμε, πρόσφατα αρνήθηκε ευγενικά σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας η οποία τον προσέγγισε, ενώ ισχύουν οι πληροφορίες περί Άρη Θεσσαλονίκης με μία διαφορά. Δεν του έγινε πρόταση από τους κιτρινοπράσινους της Θεσσαλονίκης, αλλά είναι στη λίστα της αξιολόγησης από τον Άγγελο Χαριστέα, μαζί με άλλους κεντρικούς αμυντικούς.

Μάλιστα, ο στόπερ από την Αϊτή, δεν είναι σε περίοπτη θέση στη λίστα, ενώ για τη θέση στο κέντρο της άμυνας υπάρχουν άλλες τρεις επιλογές ως προτεραιότητα και σε αυτές δεν βρίσκεται το όνομα του Λαφράνς.

Δεν θα αργήσει πάντως η στιγμή που θα γίνει γνωστή η ομάδα στην οποία θα καταλήξει ο 30χρονος αμυντικός καθώς η μετεγγραφική περίοδος στην Ελλάδα, αλλά και στις πλείστες ευρωπαϊκές χώρες λήγει την ερχόμενη στις 5 Οκτωβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ