aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στη λίστα Πουρσαϊτίδη ο Φακούντο Γκαμπριέλ Σαμπάλα (vid)

ΑΠΟΕΛ: Στη λίστα Πουρσαϊτίδη ο Φακούντο Γκαμπριέλ Σαμπάλα (vid)

Σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει την τέταρτη μετεγγραφική κίνηση του βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ. Ένας από τους παίκτες που προτάθηκαν και αξιλογήθηκαν θετικά είναι ο Αργεντίνος, Φακούντο Γκαμπριέλ Σαμπάλα, ο οποίος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πρόκειται για 22χρονο (02.01.1999) ποδοσφαιριστή ο οποίος από τις 4 Ιανουαρίου «κυκλοφορεί» ελεύθερος, αφού αποδεσμεύτηκε από την Αλαχουένσε, περσινή πρωταθλήτρια της Κόστα Ρίκα, και το όνομα του φιγουράρει στη μετεγγραφική λίστα του Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Στην Αλαχουένσε αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια, καταγράφοντας 60 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της  Ροζάριο Σέντραλ Αργεντινής, με τη φανέλα της οποίας ωστόσο δεν αγωνίστηκε σε επίπεδο Ανδρών. Το 2017 έφτασε μια ανάσα από την μετεγγραφή του στην Ιταλική Κατάνια, χωρίς ωστόσο να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του.

Σημειώνουμε πως η περίπτωση του Φακούντο Γκαμπριέλ Σαμπάλα δεν είναι η μοναδική που εξετάζει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης για ενίσχυση της αριστερής πλευράς. Η κλεψύδρα αδειάζει, καθώς η μετεγγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στο τέλος της βδομάδας και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Εάν επιλεγεί ο Ζαμπάλα θα εγγραφεί στον Κατάλογο Β, αν και ο ΑΠΟΕΛ έχει κενή θέση στο ρόστερ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ