aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στη Λεμεσό για να μοιράσει απαντήσεις

ΑΠΟΕΛ: Στη Λεμεσό για να μοιράσει απαντήσεις

Δεν θέλει απλά και μόνο τη νίκη ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας για πέμπτη διαδοχική αγωνιστική, διευρύνοντας παραλλήλως το αήττητο σερί του. Ο ΑΠΟΕΛ, εκστρατεύει στο Στάδιο «Αλφαμέγα» για να μοιράσει απαντήσεις όσον αφορά στη δυναμική του, ξεπερνώντας το εμπόδιο ενός εκ των τεσσάρων ομάδων που του στέρησαν βαθμούς στην τρέχουσα σεζόν. Στο ματς του πρώτου γύρου, βλέπετε, είχε μείνει στη «λευκή» ισοπαλία με την ΑΕΛ μέσα στο ΓΣΠ (0-0).

Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα 18 ημερών που η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, θα αγωνιστεί στο νεόδμητο στάδιο της Λεμεσού και εννοείται πως, τούτη τη φορά, θέλει να φτάσει στο ζητούμενο. Όπως στο ματς με τον Άρη που διεξήχθη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, έτσι και στο σημερινό, δεν θα έχει τη στήριξη του κόσμου. Λόγω τιμωρίας της ΑΕΛ με ποινή κεκλεισμένων των θυρών, δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι συνταξιούχοι πέραν των 65 ετών, παιδιά μέχρι 12 ετών (εφόσον συνοδεύονται από τη μητέρα τους) και οι ΑμεΑ που βρίσκονται σε τροχοκάθισμα. Άλλη μία παραμέτρος που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή.

Ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ, με τη βοήθεια των συνεργατών του, έχει αναλύσει την αντίπαλο και προετοίμασε τους παίκτες του για γερή μάχη στη Λεμεσό. Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Γιανέφσκι προέρχεται από κακή εμφάνιση απέναντι στη Δόξα, σε καμία περίπτωση δεν παρασύρεται σε επικίνδυνα μονοπάτια. Η αντίπαλος είναι ικανή να τιμωρήσει κάθε αδράνεια, με πιο πρόσφατα παραδείγματα να αποτελούν οι τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις κατά το 2022, όπου είχε κερδίσει το Παραλίμνι (1-0) και τον Ολυμπιακό (2-0).

Όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος, στη διάθεση του Μιλόγεβιτς θα είναι ο Μαρκίνιος που εξέτισε την τιμωρία των καρτών. Επίσης, ο Ντβάλι αισθάνεται πολύ καλύτερα, την ίδια ώρα που οι Κοσταντίνοφ και Γουίλερ, στο επόμενο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα (14/1) αναμένεται να είναι έτοιμοι. Εκτός επιλογών είναι ο Βιγιαφάνιες.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ