aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στη διάθεση του κόσμου τα «μαγικά» χαρτάκια για το «αιώνιο»

ΑΠΟΕΛ: Στη διάθεση του κόσμου τα «μαγικά» χαρτάκια για το «αιώνιο»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ για τα εισιτήρια του αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια (16/12, 16:00). Οι γαλαζοκίτρινοι θα είναι «τυπικά» φιλοξενούμενοι, καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ με γηπεδούχο την ομάδα της Ομόνοιας.

Αναλυτικά: «Για την κερκίδα των φιλοξενουμένων αναλογούν 2200 εισιτήρια (10% της χωρητικότητας του σταδίου). Μετά την εξασφάλιση των αναγκών της ομάδας των γαλαζοκίτρινων, δικαίωμα για αγορά εισιτηρίου έχουν οι πρώτοι 2099 συμμετέχοντες στο πρόγραμμα APOEL FC LOYALTY/ MEMBERSHIP, βάσει των βαθμών που έχουν συλλεχθεί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου (δικαιούχοι είναι όσοι έχουν συλλέξει το ελάχιστο 797 βαθμούς). Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με μήνυμα SMS.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, το μαθητικό στα 5 ευρώ και το παιδικό στο ένα ευρώ. Δείτε ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες για την προπώληση εισιτηρίων της ομάδας του ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ