aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ/Στεάουα: Πρόκριση στο ματς του αιώνα με 9 κρούσματα κορωνοϊού

ΑΠΟΕΛ/Στεάουα: Πρόκριση στο ματς του αιώνα με 9 κρούσματα κορωνοϊού

Το νικητή του ζευγαριού Στεάουα Βουκουρεστίου – Σλόβαν Λίμπερετς θα αντιμετωπίσει ο ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον φυσικά περάσει το εμπόδιο της Ζρίνσκι Βοσνίας στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Ο μονός αγώνας με βάση την κλήρωση που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής θα διεξαχθεί σε Ρουμανία ή Τσεχία την 1η Οκτωβρίου. Η Στεάουα εξασφάλισε την πρόκρισή της στον 3ο προκριματικό γύρο μετά από ένα δραματικό παιχνίδι κόντρα στην Τόπολα.

Στο ματς καταγράφηκαν σκηνικά επιστημονικής ποδοσφαιρικής φαντασίας. Οι ταλαιπωρημένοι από εννέα κρούσματα κορωνοϊού Ρουμάνοι, βρέθηκαν στη Σερβία με διαθέσιμους 14 ποδοσφαιριστές για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρούπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Στεάουα του εκκεντρικού Μπεκάλι ή Σλόβαν Λίμπερετς τελευταίος σταθμός

Στο 12′ και στο 15′ η Τόπολα σκόραρε δις και προηγήθηκε 2-0. Στο 26′ η Στεάουα μείωσε σε 2-1 και στο 41′ η Τόπολα έμεινε με 10 παίκτες. Στο 51′ η Στεάουα ισοφάρισε σε 2-2 και στο αμέσως επόμενο λεπτό η Τόπολα πήρε εκ νέου προβάδισμα με 3-2, αν και με παίκτη λιγότερο.

Στο 64′ η Στεάουα ισοφάρισε σε 3-3 και μέχρι το 90′ καταγράφηκε… κατάπαυση του πυρός. Αλλά μέχρι εκεί, διότι μετά έγινε Ο χαμός! Στο 90+4 η Στεάουα προηγήθηκε με 3-4, με αυτογκολ των Σέρβων, οι οποίοι ένα λεπτό αργότερα πέτυχαν γκολ για το 4-4 με το παιχνίδι να πηγαίνει στην παράταση!

Στο 103′ η Τόπολα είδε και δεύτερο παίκτη της να αποβάλλεται, και έμεινε με εννιά παίκτες. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους της παράτασης η Στεάουα έκανε το 4-5 και στο αμέσως επόμενο λεπτό η Τόπολα ισοφάρισε σε 5-5!

Και πριν ξαναπεις «ε, αυτά δεν γίνονται», στο 109′ η Στεάουα έκανε το 5-6 και στο 118′ η Τόπολα των εννιά παικτών έκανε το 6-6 με το παιχνίδι να φτάνει στα πέναλτι.

Εκεί, η Στεάουα επικράτησε με 4-5…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ