aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σταυροκοπιέται και προσεύχεται ο Μιλόγεβιτς, φυλάει όμως τα ρούχα του…

ΑΠΟΕΛ: Σταυροκοπιέται και προσεύχεται ο Μιλόγεβιτς, φυλάει όμως τα ρούχα του…

Η φωτογραφική κάμερα του Σάκη Σαββίδη «τσάκωσε» τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να κάνει τον σταυρό του και να κοιτάζει ψηλά, σαν να προσεύχεται. Το σκηνικό αποθανατίστηκε κατά το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τη Δόξα (1-0), που είχε άλλο έναν τραυματισμό, καθώς ο Τσεπάκ αντιμετώπισε μυϊκό πρόβλημα λίγο προτού εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο.

Ίσως η στροφή του Σέρβου προπονητή στον Θεό να αφορούσε αυτό το γεγονός, αφού οι παροπλισμοί ποδοσφαιριστών του ξεφυτρώνουν σαν κεφάλια της Λερναίας Ύδρας. Αστειεύτηκε στο προηγούμενο ματς, μετά το 2-0 εις βάρος του Παραλιμνίου, κάνοντας λόγο για τον γιατρό που έγινε ο καλύτερος φίλους και συμπληρώνοντας ότι αυτός κάνει την ενδεκάδα. Η ψυχούλα του το ξέρει, όμως, πώς αισθάνεται με κάθε νέο τραυματισμό που κάνει την εμφάνισή του.

Πάντως, ο Μιλόγεβιτς απέδειξε προψές στην Περιστερώνα ότι «φυλάει τα ρούχα του για να έχει τα μισά». Ελλείψει αντικαταστάτη ακραίου αμυντικού, καθώς ήταν διαθέσιμοι μόνο οι Τσεπάκ και Γουίλερ, φρόντισε να δημιουργήσει κατά συνθήκη λύση.

Όπως δήλωσε ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ – μεταξύ άλλων – μετά το παιχνίδι, η χρησιμοποίηση του Σατσιά σε ρόλο δεξιού μπακ μετά τον την αναγκαστική αποχώρηση του Μαροκινού, μόνο τυχαία δεν ήταν:

«Τον έχουμε δοκιμάσει αυτή την εβδομάδα. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή του, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή είναι η θέση του, αλλά πολλές φορές είναι σημαντικό να έχεις έναν παίκτη που θα παίζει σε πολλές θέσεις. Το μέλλον του ανήκει, σίγουρα θα κάνει μεγάλη καριέρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ