aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στα υπ' όψιν ο Μπακάκης

ΑΠΟΕΛ: Στα υπ’ όψιν ο Μπακάκης

Ο Μιχάλης Μπακάκης προτάθηκε στον ΑΠΟΕΛ για τη θέση του δεξιού μπακ. Πρόκειται για Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή, ο οποίος ανήκει στην ΑΕΚ Αθηνών και τέθηκε εκτός πλάνου στην αρχή της σεζόν, γράφοντας δύο συμμετοχές στο Κόνφερενς Λιγκ κόντρα στη Βέλεζ Μόσταρ.

Προς το παρόν πάντως, η προσοχή του Σωφρόνη Αυγουστή είναι στραμμένη προς την εξεύρεση σέντερ μπακ. Αφού κλείσει η κύρια εκκρεμότητα του ρόστερ, πιθανό να γίνει κίνηση για δεξιό οπισθοφύλακα και τότε θα απασχολήσει τον Κύπριο προπονητή ο Ελλαδίτης η συγκεκριμένη θέση.

Αναφορικά με το κασέ του, σε καμία περίπτωση δεν θα μπει η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη στη διαδικασία να συζητήσει συμβόλαιο ανάλογο με αυτό που διατηρεί ο Ελλαδίτης με την ΑΕΚ (400.000 ευρώ).

Ο Μπακάκης μετρά τα «κιτρινόμαυρα» 196 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε τρία γκολ και πιστώθηκε 11 ασίστ. Με την «Ένωση» έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος το 2016 και το Πρωτάθλημα το 2018 έχοντας ρόλο βασικού στις επιτυχίες της ομάδας.

Ο 30χρονος δεξιοπόδαρος ακραίος αμυντικός δεν υπολογίζεται από την αρχή της φετινής σεζόν, γεγονός που μαρτυρούν οι μόλις δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, τον περασμένο Ιούλιο με τη Βελέζ για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Με την πρόσληψη του Αργύρη Γιαννίκη τέθηκε εκτός ομάδας και κατά τα φαινόμενα θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο, δανεικός ή με ελευθέρα μετεγγραφή.

Με απόφαση δική του αγωνίστηκε σε δύο εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ Β’, ώστε να κρατηθεί σε καλή φυσική κατάσταση και αγωνιστικό ρυθμό. Μάλιστα, ήταν αρχηγός και πρωταγωνιστής με δύο ασίστ στη νίκη των κιτρινόμαυρων επί του Παναθηναϊκού Β’ με 2-0, στέλνοντας μήνυμα ετοιμότητας μα κυρίως επαγγελματισμού σε ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Τον περασμένο Νοέμβριο έπαιξε το όνομά του σε ρεπορτάζ της Ανόρθωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ