aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΠΟΕΛ: Στα «σκαριά» η επιστροφή του αρχηγού

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

«Ψήνεται» επιστροφή Βασίλη Κούνα στον ΑΠΟΕΛ! Ο άλλοτε αρχηγός των γαλαζοκίτρινων έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και βρίσκεται στο ψάξιμο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως πληροφορήθηκε η ιστοσελίδας μας, Goal.com.cy η πλευρά του ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρθηκε ανεπίσημα (σε πρώτη φάση) για την απόκτηση του Κούνα. Παρόλ’ αυτά κάτι τέτοιο δεν είναι και τόσο εύκολο να συμβεί, καθώς η αποχώρηση του από τον ΑΠΟΕΛ ήταν επεισοδιακή με τις δύο πλευρές να φθάνουν μέχρι τα δικαστήρια για οικονομικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης: Στο «προσκήνιο» ο Χουγκάζ για τον ΑΠΟΕΛ

Στο μεταξύ, στον καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ γίνεται γενικότερη προσπάθεια στελέχωσης του ρόστερ με Κύπριους καλαθοσφαιριστές και η περίπτωση του Τερέλ Μπίγκς μόνο αδιάφορους δεν αφήνει τους διοικούντες των γαλαζοκίτρινων. Ο Μπίγκς έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ (όπως και ο Κούνας), έχει στην κατοχή του κυπριακό διαβατήριο και πιθανή μετεγγραφή του στον ΑΠΟΕΛ ίσως αλλάξει τις ισορροπίες του φετινού κυπριακού πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ