aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στα 4 από τα 10 έχασε βαθμούς

ΑΠΟΕΛ: Στα 4 από τα 10 έχασε βαθμούς

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει τον Άρη, τη μοναδική ομάδα που τον κέρδισε στο τρέχον πρωτάθλημα. Καλείται να πάρει τη ρεβάνς στο Στάδιο «Αλφαμέγα», στην πρεμιέρα του αντιπάλου μέσα στο νέο «σπίτι» του. Στοχεύει στη 10η συναπτή νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα για να κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή, χωρίς τη θερμή συμπαράσταση των οπαδών του και παραλλήλως σημαντικών παικτών.

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε, η μεθαυριανή αποστολή στη Λεμεσό, εκτός από εξαιρετικά ζόρικη, χαρακτηρίζεται ιδιαίτερη. Κουβαλά σειρά ζητουμένων για τους πρωτοπόρους.

Και μέσα σε όλα αυτά; Το όχι και τόσο κολακευτικό στατιστικό που συνοδεύει τους γαλαζοκίτρινους στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του ημερολογιακού έτους. Αυτό δηλαδή που προηγείται της διακοπής του μαραθωνίου. Λίγο πριν από το «αντίο» στο 2012 μέχρι το αντίστοιχο πριν από ακριβώς 12 μήνες για το 2021, δηλαδή σε διάστημα 10 ετών, μετρούν 6 νίκες και 4 ήττες. Για ένα σύνολο της εμβέλειας και των ξεκάθαρων στόχων του ΑΠΟΕΛ, ποσοστό επιτυχίας 60% ή, αν το προτιμάτε, 40% αποτυχίες, κρούει αυτομάτως το καμπανάκι ενόψει της δοκιμασίας με τον Άρη.

Όπως πηγάζει επίσης από τον πίνακα που παραθέτουμε, ο ΑΠΟΕΛ μόλις σε 1 από τα 10 ματς απέτυχε να σκοράρει και στα μισά εξ αυτών διατήρησε ανέπαφη την εστία, με τον συντελεστή τερμάτων να «λέει» 19-9.

Untitled

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ