aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σπρώχνει για προπονητή και προετοιμασία

ΑΠΟΕΛ: Σπρώχνει για προπονητή και προετοιμασία

Έχει κάθε λόγο να βιάζεται η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για το κλείσιμο του κεφαλαίου που λέγεται «προπονητής». Όπως είπε και ο Πρόδρομος Πετρίδης (φωτό) μετά το ματς του περασμένου Σαββάτου με τον Άρη: «Ελπίζω μέχρι το τέλος της εβδομάδας να κλείσει το θέμα».

Δήλωση που φανερώνει τη βιασύνη που υπάρχει, ώστε να πιάσει δουλειά το νέο αφεντικό του Αρχαγγέλου το συντομότερο δυνατόν. Με πρώτιστο στόχο την κατάλληλη στελέχωση και προετοιμασία για το Κόνφερενς Λιγκ.

Το βασικό σκέλος προετοιμασίας
Άλλο ένα θέμα που θα χρειαστεί να τρέξει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, είναι η εξεύρεση αθλητικού κέντρου για το βασικό σκέλος της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Πέρσι οι γαλαζοκίτρινοι προετοιμάστηκαν στη Σόφια, στο Εθνικό Προπονητικό κέντρο της Βουλγαρίας, αφήνοντας για πρώτη φορά μετά από χρόνια το Γκτανσκ της Πολωνίας. Είναι και αυτό ένα θέμα που επείγει, καθώς μπήκαμε στον Ιούνιο και δεν θα αργήσει η έναρξη των προπονήσεων (πέρσι άρχισαν 17 Ιουνίου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ