aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σούπερ κίνητρο το αήττητο εξαετίας

ΑΠΟΕΛ: Σούπερ κίνητρο το αήττητο εξαετίας

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το μεγαλύτερο κίνητρο του ΑΠΟΕΛ στο σημερινό παιχνίδι γοήτρου απέναντι στην Ομόνοια, δεν είναι άλλο από τη διατήρηση του αήττητου σερί που διατηρεί εδώ και έξι χρόνια. Η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι καλείται να «διαγράψει» από το μυαλό τους πανηγυρισμούς που θα ακολουθήσουν και με σοβαρότητα να αντιμετωπίσει την «αιώνια» αντίπαλο, διευρύνοντας το ομολογουμένως εκπληκτικό αήττητο σερί (τελευταία ήττα στις 6 Απριλίου 2013 με 0-3).

Προφανώς, το θέμα των προηγούμενων ημερών για τον Ιταλό προπονητή ήταν το πώς θα κρατούσε σε εγρήγορση τους παίκτες ένεκα της υλοποίησης του μεγάλου στόχου της τρέχουσας σεζόν. Αναζητούσε συνεχώς κίνητρα, έχοντας ως σύμμαχο στην εν λόγω προσπάθεια το εξαιρετικό κλίμα στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος».

Στον ΑΠΟΕΛ υπάρχει θέληση για τη νίκη, ολοκληρώνοντας τη χρονιά με καλό τρόπο και ανεβασμένη διάθεση. Συν τοις άλλοις τόσο το σημερινό όσο και το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ, αποτελεί ευκαιρία προκειμένου η ομάδα να βελτιώσει τα στατιστικά της. Για παράδειγμα, διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επιθετική και αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος, οπότε θα το προσπαθήσει για να ανέλθει σε μία εκ των δύο ή και των δύο «κατηγοριών» στην πρώτη θέση.

Ο Πάολο Τραμετσάνι δεν θα έχει στη διάθεσή του σε άλλο ένα παιχνίδι τον Σάββα Γκέντσογλου. Την ίδια ώρα, πολύ πιθανόν να μη χρησιμοποιήσει τον Καζού που προέρχεται από πρόβλημα τραυματισμού. Θέλει να τον διαχειριστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να τον έχει πανέτοιμο στον τελικό του κυπέλλου που θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου στο ΓΣΠ. Αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζουν οι προθέσεις του Ιταλού προπονητή κατά τη χθεσινή προπόνηση.

Με βάση τι ενδείξεις των τελευταίων ημερών, αναμένεται σήμερα αυξημένη προσέλευση των φίλων της ομάδας σε σχέση με τα πλείστα παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν. Μέχρι χθες είχαν προπωληθεί περισσότερα από 1.200 εισιτήρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ