Ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί σήμερα (17:00) απέναντι στον Ακρίτα με την ακόλουθη σύνθεση: Μπέλετς, Σούσιτς, Καρώ, Ντβάλα, Γουίλερ, Εντονγκαλά, Νταουσβίλι, Σαρφό, Μαρκίνιος, Ντάλσιο, Κβιλιτάια.
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς επιφύλαξε εκπλήξεις στο ακρικό σχήμα. Η μεγαλύτερη αφορά στη μη συμπερίληψη του Κρέσπο στους εκλεκτούς του, αφήνοντας τον στον πάγκο προφανώς έχοντας κατά νου το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ στη Λάρνακα. Σε σχέση με το ματς κυπέλλου κόντρα στον Άρη, στον πάγκο έμειναν επίσης οι Φεράρι και Δώνης.
Τα τρία νέα πρόσωπα που πήραν τη θέση τους είναι οι Καρώ, Γουίλερ και Εντονγκαλά. Στην αποστολή συμμετέχει για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Μπεν.
Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Κουπεπίδης, Φεράρι, Εφραίμ, Τσεπάκ, Κρέσπο, Σατσιάς, Ηλία, Θεοδώρου, Μπεν, Μορέιρα και Δώνης.