aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σούπερ deal για τον Βιντ Μπέλετς

ΑΠΟΕΛ: Σούπερ deal για τον Βιντ Μπέλετς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το χτίσιμο των ομάδων ξεκινά από τον τερματοφύλακα, κάτι που στον ΑΠΟΕΛ γνωρίζουν πολύ καλά. Μετά τους σπουδαίους Διονύση Χιώτη, Ούρκο Πάρντο και Μπόι Βάτερμαν, οι οποίοι αποδείχθηκαν σημαντικοί κρίκοι στις πελώριες επιτυχίες κατά την τελευταία δεκαετία, οι γαλαζοκίτρινοι πέτυχαν διάνα και στην επιλογή του Βιντ Μπέλετς. Από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι και τους ομίλους του Γιουρόπα, ο 29χρονος αποτελεί σταθερή αξία.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Είναι εφτάψυχος και το δείχνει!

Ο Σλοβένος ήταν εκπληκτικός και στο προψεσινό ματς, «κράτησε» τον ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι με την Καραμπάχ, μετρώντας τρεις φοβερές αποκρούσεις σε οκτώ λεπτά στα αρχικά στάδια του δευτέρου ημιχρόνου. Την ώρα που οι Αζέροι αδυνατούσαν να καταλάβουν γιατί δεν πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων (2-0), η ομάδα του Τόμας Ντολ άρχισε να ξυπνά, αντεπιτέθηκε και έφτασε στην ανατροπή.

Διαβάστε επίσης: Έπαιξε με τη φωτιά και… ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ!

Ο διεθνής τερματοφύλακας συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, με τους ιθύνοντες στην Εταιρεία ΑΠΟΕΛ να τρίβουν τα χέρια. Όχι μόνο για το γεγονός ότι αποτελεί λίρα εκατό, αλλά και του σπουδαίου -όπως αποδεικνύεται- deal που έκαναν τον περασμένο Ιούνιο με τη Σαμπντόρια. Κάτι που τους επιτρέπει να αισιοδοξούν πως θα βρίσκεται και στη νέα σεζόν στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος».

Διαβάστε επίσης: Ο άριστος Χαραλαμπίδης έτοιμος για (ακόμη) μεγαλύτερα πράγματα (pics)

Η απόφαση για το αν θα παραμείνει στο ρόστερ και μετά το τέλος του μονοετούς δανεισμού του, βρίσκεται στον ΑΠΟΕΛ, με τον Ντομένικο Τέτι να είναι πανέτοιμος για να αναλάβει δράση. Κριτήριο αποτελούν οι συμμετοχές ενώ υπάρχει δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του από τον ιταλικό σύλλογο εάν καταβληθεί το ποσό των 100.000 ευρώ. Συνεπώς το οικονομικό δεν αποτελεί τροχοπέδη, φτάνει και ο Βιντ Μπέλετς να συναινέσει. «Θα έβαζα τα λεφτά μου ότι θα βρίσκεται στην προετοιμασία της ομάδας το επόμενο καλοκαίρι», είπε χαριτολογώντας ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ