aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σκληρή μάχη για τον Τόμας Μουργκ

ΑΠΟΕΛ: Σκληρή μάχη για τον Τόμας Μουργκ

Κάτι περισσότερο από υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, Τόμας Μουργκ. Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη διατηρεί ανοικτή γραμμή με την αντίστοιχη του Ιβάν Σαββίδη, προσπαθώντας να ανιχνεύσει τη «χρυσή» τομή και ο ποδοσφαιριστής να μετακομίσει στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος».

Ο μάνατζερ του 28χρονου, διαβεβαίωσε πως υπάρχει η προοπτική για να ντυθεί ο Μουργκ στα γαλαζοκίτρινα, γι’ αυτό εξάλλου κινήθηκαν τάχιστα οι διαδικασίες. Ο ΑΠΟΕΛ τα βρήκε μαζί του, ωστόσο, «αγκάθι» παραμένει το συμβόλαιο που διατηρεί ο Αυστριακός, το οποίο εκπνέει τον Ιούνιο του 2024. Οι συζητήσεις, λοιπόν, περιστρέφονται στο συγκεκριμένο σκέλος αφού πρώτιστος στόχος στον ΑΠΟΕΛ είναι να εντάξουν τον Αυστριακό στο ρόστερ με ελευθέρα μετεγγραφή.

Η μέθοδος αποδέσμευσής του δεν είναι εύκολη υπόθεση. Στο τραπέζι έπεσε και η πρόταση για να διατηρεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» ποσοστό μεταπώλησης. Σε κάθε περίπτωση, οι πρωτευουσιάνοι θέλουν να προσθέσουν τον ποδοσφαιριστή στο έμψυχο δυναμικό και είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια. Το θετικό είναι πως ο 28χρονος, διεμήνυσε ότι θέλει να ντυθεί στα χρώματα του ΑΠΟΕΛ, να τεθεί υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και να γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Χοσέ Κρέσπο.

Στον ΠΑΟΚ, όπως διαρρέει, θέλουν να αποδεσμευτούν από το συμβόλαιο του Μουργκ, από τη στιγμή που δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός, όταν ρωτήθηκε προσφάτως για το μέλλον του Αυστριακού, απάντησε πως θα τον ήθελε, ωστόσο αυτό εξαρτάται από τον παίκτη και τη διοίκηση του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ