aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σκέψεις αποχώρησης από Τραμετσάνι!

ΑΠΟΕΛ: Σκέψεις αποχώρησης από Τραμετσάνι!

Ο Πάολο Τραμετσάνι πανηγύρισε προ ημερών την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της προπονητικής του καριέρας. Ο Ιταλός τεχνικός οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ στην κατάκτηση του 28ου τίτλου πρωταθλήματος, ενώ την Τετάρτη θα κυνηγήσει στον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΛ το νταμπλ.

Η παρουσία του Τραμετσάνι στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων και τη νέα περίοδο δεν είναι δεδομένη, παρά το γεγονός ότι διατηρεί συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ κάνει σκέψεις επιστροφής του στην Ιταλία. Τονίζουμε πως μέχρι στιγμής δεν έχει ζητήσει επίσημα από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ να αποχωρήσει. Εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται μετά τον τελικό κυπέλλου της Τετάρτης με όλα τα ενδεχόμενα να είναι πιθανά.

Διαβάστε επίσης: «Μόνο ΑΠΟΕΛ», είπε ο Νατέλ

Φαίνεται όμως ότι ο Πάολο Τραμετσάνι θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και γαλαζοκίτρινοι θα μπουν στη διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ