aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σκέψεις ακόμα και για αλλαγή σχηματισμού

ΑΠΟΕΛ: Σκέψεις ακόμα και για αλλαγή σχηματισμού

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το αποψινό ματς με την Πάφος FC ολοκληρώθηκε με χθεσινή προπόνηση, κατά την οποία αξιολογήθηκε εκ νέου η ετοιμότητα του Μαρκίνιος, ο οποίος δεν βρισκόταν στην αποστολή του προηγούμενου αγώνα λόγω μυϊκών ενοχλήσεων.

Δεδομένες είναι οι απουσίες των Χρίστου Γουίλερ, Ματέο Σούσιτς, Δημήτρη Θεοδώρου, Τάσου Δώνη και Λούκας Βιγιαφάνιες, εξέλιξη που περιορίζει τις επιλογές του Σέρβου προπονητή. Είναι γι΄αυτό, εξάλλου, που σκέφτηκε το ενδεχόμενο να παρατάξει την ομάδα του με διαφορετικό σχηματισμό (3-5-2 αντί 4-2-3-1), χωρίς ωστόσο να φανερώνει στην τελευταία προπόνηση τις προθέσεις του. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα πάρει αυξημένα ρίσκα σε τόσο κρίσιμο ματς.

Οι Βιντ Μπέλετς, Χοσέ Κρέσπο, Φράνκο Φεράρι, Κίνγκσλεϊ Σαρφό, Ντιεμερσί Εντονγκαλά, Ντάλσιο Γκόμες και Γκιόργκι Κβιλιτάια αναμένεται ότι θα πάρουν φανέλα βασικού. Σε αυτούς θα προστεθούν άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές για να σχηματιστεί η ενδεκάδα. Οι Λάσα Ντβάλι, Ισάμ Τσεπάκ, Γκεόργκι Κοσταντίνοφ και Μοχάμεντ Μπεν θεωρούνται οι επικρατέστεροι, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο έκπληξης.  Στην ανατολική κερκίδα θα βρίσκονται 850 οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, όσα και τα εισιτήρια που αναλογούσαν στους πρωτευουσιάνους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ