aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Σκανδιναβικό» σταυρόλεξο για τον Ουζουνίδη ή κάτι άλλο...

ΑΠΟΕΛ: «Σκανδιναβικό» σταυρόλεξο για τον Ουζουνίδη ή κάτι άλλο…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Υπό προϋποθέσεις, θα θεωρείτο «κλειδί» η παρουσία του Ανουάρ Τουχαμί απέναντι στην Ανόρθωση, της οποίας για να αναχαιτιστούν οι επικίνδυνοι παίκτες της, χρειάζεται και συμβολή από τους κεντρώους παίκτες κάθε ομάδας που αντιμετωπίζει την «Κυρία».

Παρόλα αυτά, ο Μαροκινός μέσος του ΑΠΟΕΛ, λόγω απόφασης του Μαρίνου Ουζουνίδη, θα εκτίσει την ποινή της μία αγωνιστικής από τις τρεις κίτρινες που δέχθηκε, απέναντι στην ομάδα της Αμμοχώστου την ερχόμενη Κυριακή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (16:00).

Μάικ Γένσεν και Μάριους Λουντεμό είναι οι δύο παίκτες που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ένας εξ αυτών θα είναι ο αντικαταστάτης του Ανουάρ και θα πλαισιώσει τον Τομάς ντε Βινσέντι. Ο Δανός φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι του Νορβηγού. Μοιάζει λοιπόν να είναι ενώπιων ενός «σκανδιναβικού» σταυρολέξου ο Ελλαδίτης προπονητής, χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα να εκπλήξει με οποιοδήποτε τρόπο.

Είναι προπονητής με εμμονές ο Ουζουνίδης, το απέδειξε πλειστάκις, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να μπει στο μυαλό του και να εξαγάγει ασφαλές συμπέρασμα, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι ως «εξάρι» μπορεί να παίξει με επιτυχία και ο Εμίλιο Ενσούε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ