aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σκάει η «βόμβα» στον Ερυθρό Αστέρα

ΑΠΟΕΛ: Σκάει η «βόμβα» στον Ερυθρό Αστέρα

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αλ-Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας για πώληση του Αλεξάνταρ Πέσιτς είναι ο Ερυθρός Αστέρας. Όπως μεταδίδουν τα Μέσα Ενημέρωσης στη Σερβία οι πρωταθλητές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Σαουδάραβες για πώληση του 26χρονου επιθετικού έναντι ενός ποσού που θα ξεπεράσει τα 4.000.000 ευρώ.

O Πέσιτς ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα την περσινή σεζόν καταγράφοντας 35 συμμετοχές και 25 γκολ. Τον ποδοσφαιριστή (αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι το 2011 στον ΟΦΗ ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό) «κυνήγησε» και η Γκλάντμπαχ, όμως επέλεξε το χρήμα της Αλ-Ιτιφάκ.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σερβίας ο Πέσιτς δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια του α’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ και η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα κινηθεί άμεσα για την αντικατάσταση του έχοντας ένα τεράστιο κονδύλι στη διάθεση της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ