aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σήμανε «συναγερμός» στον «Αρχάγγελο»

ΑΠΟΕΛ: Σήμανε «συναγερμός» στον «Αρχάγγελο»

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε θετικά δείγματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στον ΑΠΟΕΛ. Μετά τη χθεσινή διενέργεια ελέγχου PCR στο προσωπικό της ποδοσφαιρικής ομάδας, πριν από την επανέναρξη των προπονήσεων, τα αποτελέσματα σήμαναν αυτομάτως «συναγερμό» στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος».

Όπως ενημέρωσαν οι γαλαζοκίτρινοι, το ένα κρούσμα αφορά σε μέλος της υποστηρικτικής ομάδας, τα τρία σε ποδοσφαιριστές της λίστας Β´ και το ένα σε ποδοσφαιριστή της λίστας Α΄. Για να αναβληθεί ο αγώνας απέναντι στην ΠΑΕΕΚ που είναι ορισμένος να διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου, υπενθυμίζουμε πως θα πρέπει να βρεθούν τουλάχιστον τέσσερα κρούσματα παικτών καταλόγου Α΄, επτά μέρες πριν από την προγραμματισμένη διεξαγωγή του επόμενου ματς.

Στον ΑΠΟΕΛ, εφάρμοσαν άμεσα το πρωτόκολλο επαναληπτικού ελέγχου της ΚΟΠ, ευχόμενοι να μην προκύψουν και άλλοι θετικοί στον ιό εντός της ημέρας, προκαλώντας μεγαλύτερη αναστάτωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Στη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη εννοείται πως υπάρχει ανησυχία, αφού η ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τα κρούσματα κορωνοϊού, ιδιαίτερα κατά τον τελευταίο χρόνο, κάτι που είχε επιπτώσεις και στο αγωνιστικό σκέλος. Υπενθυμίζουμε πως ο Γκιόργκι Κβιλιτάια, ήταν το αμέσως προηγούμενο κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα, με τον Γεωργιανό να είχε ενημερώσει ο ίδιος σχετικά σε ανάρτησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ