aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σίγουροι οι 8 από τους 11

ΑΠΟΕΛ: Σίγουροι οι 8 από τους 11

Τουλάχιστον κατά τα οκτώ ενδέκατα, τα πράγματα είναι απλά αναφορικά με την ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ στο αποψινό ματς με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ.

Ο Βιντ Μπέλετς θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Χοσέ Κρέσπο, Λάσα Ντβάλι, Φράνκο Φεράρι, Γκεόργκι Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο Γκόμες, Κίνγκσλεϊ Σαρφό και Γκιόργκι Κβιλιτάια θα πάρουν φανέλα βασικού.

Απομένουν άλλες τρεις θέσεις για το αρχικό σχήμα, τις οποίες διεκδικούν οι Ισάμ Τσεπάκ, Ντιεμερσί Εντονγκαλά, Μοχάμεντ Μπεν, Μάριος Ηλία, Φρεντερίκο Μακέντα. Πολλά θα εξαρτηθούν από τον σχηματισμό που θα επιλέξει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος στο προηγούμενο παιχνίδι προτίμησε τριάδα στην άμυνα.

Εκτός επιλογών του Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι οι Χρίστος Γουίλερ, Δημήτρης Θεοδώρου, Τάσος Δώνης, Λούκας Βιγιαφάνιες, Ματέο Σούσιτς που χάνουν τη σεζόν και οι Ανδρέας Καρώ (τιμωρημένος), Γιώργος Εφραίμ (ενοχλήσεις στον ώμο). Χθες, θα ξεκαθάριζε η ετοιμότητα του Μαρκίνιος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ